fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Oktober > Leaf op forteiland Pampus

Leaf op forteiland Pampus

Auteur: Basje @ Maandag, 29 oktober 2007 22:59:34
Tags: Leaf, Pampus, forteiland, tv, televisie, eiland

De NCRV is bezig met de opnames van 'Slag om Pampus'. 'Slag om Pampus' is een nieuw programma van de NCRV, waarin zeven stellen gedurende acht afleveringen worden gevolgd tijdens een bijzondere sollicitatieprocedure. Afgelopen zaterdag was Leaf onderdeel van de opnames en ik was er met David bij.

Om kwart voor negen 's avonds moesten we bij het Muiderslot te Muiden zijn om met 30 á 40 anderen met de boot naar het forteiland Pampus te vertrekken. In het restaurant op het eiland waren alle benodigdheden van de band opgesteld. Nadat iedreen de gelegenheid had gekregen om een drankje te halen ging Leaf los. Dit alles onder het niets ontziennende oog van de camera. Leaf heeft ons ongeveer 40 minuten op hun vrolijke noten getrakteerd waarbij ik lekker heb staan swingen.

Na het optreden in het restaurant was er nog een speciale toegift in het fort. Tussen het optreden en de toegift was wat tijd ingeruimd om de band de gelegenheid te geven om de benodigde spullen mee te nemen en zich voor te bereiden. David en ik liepen achter de band aan waardoor we wat eerder dan de bedoeling was beneden in het fort stonden. Dit gaf ons de gelegenheid om even met Annemarie te babbelen, echter werd ze al snel door de opnameleider verzocht plaats te nemen op haar stoel om de toegift te spelen.

Nadat Leaf nog enkele liedjes tussen de vonken van de vuurkorven had gespeeld was het feestje echt over. Terwijl de band zijn spulletjes bij elkaar raapte konden wij weer lekker een drankje drinken. Nadat alles was ingepakt werd alles op de boot gestald waarna we weer terug voeren naar het Muiderslot en dat was het slot van een geweldige avond die ik zeer zeker niet had willen missen.

De uitzendingen van de 'Slag om Pampus' zullen vanaf januari 2008 om 20:30 uur op Nederland 3 uitgezonden worden. Houd voor mijn debuut als (swingende) figurant dus de televisiegids van januari in de gaten. :-P

Meer informatie over het forteiland Pampus op: www.pampus.nl
Meer informatie over de slag om Pampus op: www.slagompampus.nl
Meer informatie over Leaf op: www.leafmusic.nl

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!