fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > December > Weekje Vaals

Zoeken
Weekje Vaals

Auteur: Basje @ Zondag, 30 december 2007 12:47:36
Tags: Vaals, vakantie, rust, vrienden, gezin, familie, kerst

Omdat mijn zusje en ik allebei gaan reizen zouden we met het gezin, voordat we vertrokken, nog een weekje met elkaar vakantie vieren. Echter vertrok mijn zusje opeens een paar maanden eerder waardoor we met zijn drieën overbleven in een 6 persoonshuisje.

In het Vaalse hobbelige land kon je helemaal tot rust komen, echt veel is daar niet te doen. We hebben regelmatig lekker gewandeld en zijn lekker uit eten geweest. Verder hebben we lekker spelletjes gedaan, tv gekeken en heb ik een dag heerlijk in het hoofdgebouw gezeten. In het hoofdgebouw was een "woonkamer" met openhaard bediening en een KPN hotspot. Bij de hotspot heb ik lekker zitten mailen en internetten, eindelijk had ik weer eens tijd om wat foto's te plaatsen en een blog te schrijven.

Tweede kerstdag zijn we weer naar de Randstad gereden voor de kerstperikelen. 's Middags hebben we bij mijn vaders ouders geluncht en 's avonds zijn we in het restaurant van mijn tante gaan eten met de ouders van mijn moeder, mijn oom en mijn oudtante. Die avond zijn mijn ouders naar huis gereden en heb ik bij opa en oma geslapen om de volgende ochtend Jeffrey, Kathelijne en Sjoerd van het station op te pikken.

Jeffrey, Kathelijne en Sjoerd kwamen een nachtje mee naar Vaals, gewoon gezellig spelletjes spelen en gezamenlijk eten. Hoewel het maar één nachtje was hebben we behoorlijk veel gedaan. We hebben gezwommen, bitterballen gegeten en gegourmet. 's Avonds hebben we tot diep in de nacht spelletjes gespeeld, tenminste zo voelde het, in werkelijkheid was het pas half één. Helaas moesten we de volgende dag om half elf de sleutel van het huisje inleveren, daarvoor moest de boel natuurlijk nog aan kant gemaakt worden. Na het inleveren van de sleutel zijn we nog een stuk gaan wandelen naar het centrum van Vaals waarna we weer richting Haarlem zijn vertrokken.

Foto's van deze week staan op:
Foto's -> 2007 -> Vaals
Daarnaast heeft Sjoerd op zijn blog ook nog een verhaal plus foto's geplaatst:
blog.vitrus.nl/blog/weergave/127/

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!