fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > November > Down South

Zoeken
Donderdag (20 november) heb ik City Beach in Perth verkend, om eerlijk te zijn was dit een stuk minder mooi dan de stranden die ik de dag hiervoor had gezien. Daarna ben ik naar het hoogste, natuurlijke, punt in Perth geweest, Reabold Hill. Vanaf Reabold Hill heb je een mooi uitzicht over de stad.

Vrijdag (21 november) heb ik mijn huurautootje opgepikt (Toyota Yaris) en ben ik richting het zuiden vertrokken. Onderweg ben ik veel gestopt om foto's te maken en ik kwam dan ook pas 's avonds in Dunsborough aan. Natuurlijk had ik niets geboekt en deze keer zorgde dat voor problemen, alles was volgeboekt. Het gevolg hiervan was dat ik terug moest rijden naar Busselton waar ik met een beetje geluk een bed heb kunnen vinden. Om de dag af te sluiten ben ik naar de nieuwe James Bond film geweest.

Het eerste wat ik gedaan heb na mijn ontbijt (22 november) was het kopen van een writable CD, ik had namelijk ontdekt dat mijn autootje MP3 Cd's kan afspelen. Na het samenstellen en branden van een MP3 CD ben ik onder het genot van onder andere. Jason Mraz en Sandrine naar Eagle Bay en Cape Naturaliste vertrokken. Beide plaatsen hebben wat mooie foto's opgeleverd en bij Cape Naturaliste heb ik ook weer walvissen gezien. Na weer een autoritje ben ik in Injidup Point gestopt om wat mooie foto's te maken. Wederom had ik moeite met het boeken van een slaapplek maar gelukkig heb ik in Margaret River een bed gevonden. Omdat ook ik, hoewel langzaam, van mijn fouten leer heb ik gelijk voor zondag nacht een bed geboekt. Aan het einde van de middag ben ik naar de chocolade fabriek in Margaret River geweest, wat een teleurstelling. Niets fabriek, alleen maar een hele dure winkel en cafť, wat de teleurstelling nog groter maakte was dat ze te beroerd waren om een cappuccino voor me te maken.

Door: 

Mary

Op: Zondag, 23 november 2008 10:57:51

Lekker man, een auto met goede muziek, ben best een beetje jalooers...
Gelijk in de top 10 van 'Plaatsten waar je niet moet zijn' zetten die zogenaamde fabriek! Balen als je bij zo'n tourist trap komt, maar ja het overkomt iedereen wel eens, helaas.

Kus Mary

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!