fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > November > Zuidelijkste puntje in het westen

Zoeken
Zuidelijkste puntje in het westen

Auteur: Basje @ Zaterdag, 29 november 2008 03:23:52
Tags: Australië, reis, huurauto, auto, Margaret River, cappuccino, vuurtoren, oceaan, Denmark, Cape Leeuwin, café, Frequent Flyer, Qantas, Ayers Rock, Uluru, vliegen, bar, Yulara

Helaas regende het toen ik zondagochtend (23 november) wakker werd, en de regen hield het grootste deel van de dag aan. Vanaf Margaret River ben ik naar het meest zuidelijke puntje in het westen gereden waar de Indische en de Zuidelijke oceaan in elkaar overgaan. Op dit punt staat een vuurtoren met een informatiecentrum en café, dit café was wel bereid om mij een cappuccino te maken. Vanaf Cape Leeuwin ben ik in oostelijke richting naar Denmark gereden.

Ook de laatste dag (24 november) regende het bijna constant, ik ben dan ook in een keer van Denmark naar Perth gereden, in Perth was het weer gelukkig wel mooi. Nadat Tim zijn werk had afgerond zijn we naar een goed chinees restaurant gegaan.

Dinsdagochtend (25 november) ben ik naar de luchthaven gereden waar ik mijn huurautootje in heb geleverd en vervolgens op het vliegtuig ben gestapt. Het vliegtuig bracht me in enkele uurtjes naar Ayers Rock. Ook deze keer is Qantas goed voor me geweest, sinds ik als Frequent Flyer vlieg heb ik steeds een plaats bij het raam. Deze vlucht heb ik kunnen betalen van mijn Frequent Flyer points, alleen de luchthaven belasting moest ik betalen, wat neerkwam op €30,-. Al tijdens de vlucht heb ik mijn eerste foto's van Uluru kunnen maken en vanaf mijn ressort had ik ook een goed uitzicht op de rots. 's avonds heb ik van de zonsondergang over Uluru genoten waarna ik in de bar van mijn lodge in Yulara een paar biertjes heb gedronken met Daniel die één van de bussen daar rondrijd.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!