fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > December > Adelaide en Melbourne

Zoeken
Adelaide en Melbourne

Auteur: Basje @ Zondag, 7 december 2008 01:06:39
Tags: AustraliŽ, reis, Adelaide, Melbourne, vliegtuig, TasmaniŽ, camper, Central Market, drop, Botanic Gardens, Spirit of Tasmania

Dinsdag (2 december) was ik redelijk vroeg wakker waarna ik naar de Central Market ben gegaan voor een ontbijtje. Tot mijn verassing kwam ik langs een stal waar ze Nederlands drop verkochten, ik kon het dan ook niet laten wat drop aan te schaffen. Vanaf de Central Market ben ik naar de Botanic Gardens gelopen waar ik enkele uren heb doorgebracht. In de avond heb ik een poging gedaan mijn creditkaart vervroegd af te betalen.

Woensdag (3 december) ben ik naar het vliegveld gegaan om met een korte vlucht naar Melbourne te vliegen. Eenmaal in Melbourne heb ik de bus gepakt om mijn campertje op te halen. Helaas had de buschauffeur me verkeerd ingelicht waardoor ik aan de verkeerde kant van de stad terecht kwam. In totaal heeft het me twee en half uur gekost om bij het verhuurbedrijf te komen, normaal zou dat maximaal dertig minuten zijn. Eindelijk bij het verhuurbedrijf moest ik de borg voor de camper van mijn creditkaart betalen, echter had de Postbank de afbetaling nog niet doorgevoerd waardoor ik dit niet kon doen. De enige oplossing die ze me bij het verhuurbedrijf konden aanbieden was het afkopen van de borg en het eigen risico. Dit grapje heeft me AU$380,- gekost, hartelijk bedankt Postbank! Ondanks deze twee tegenslagen heb ik wel een campertje kunnen oppikken. Na het doen van wat boodschapjes ben ik naar de ferry (Spirit of Tasmania) gereden die me naar TasmaniŽ heeft gebracht.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!