fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > December > Vaarwel Tassie

Zoeken
Vaarwel Tassie

Auteur: Basje @ Woensdag, 17 december 2008 01:55:19
Tags: AustraliŽ, reis, TasmaniŽ, ferry, Melbourne, vliegen, Spirit of Tasmania, Sydney, Qantas, foto

De laatste dag (16 december) op TasmaniŽ heb ik niet zo veel gedaan, gewoon een dagje relaxen. Wel heb ik nog de foto's online gezet van de afgelopen dagen. 's Avonds heb ik de camper weer op de ferry gereden, deze keer de Spirit of Tasmania II. Hoewel ik Oceans Eleven al regelmatig heb gezien heb ik er toch weer van zitten genieten voor het stoeltijd was (bedtijd dus). 's Morgens veel te vroeg kwamen we in Melbourne aan waarna ik mijn campertje heb ingeleverd en de bus naar het vliegveld heb gepakt. Over ongeveer een half uurtje stap ik op het vliegtuig naar Sydney waar ik ongeveer anderhalf uur later zal landen voor mijn laatste paar dagen Sydney en AustraliŽ.

Voor alle foto's van TasmaniŽ

Foto's -> 2008 -> TasmaniŽ

Door: 

Loes Alleman

Op: Woensdag, 17 december 2008 02:35:16

Heeey Bas

Nog even de groetjes van mij, en ik wou even zeggen dat ik altijd trouw je blog en je foto's heb bekeken, want die bleven interessant;) Ik lees dat je nu daar weggaat, terug naar Nederland neem ik aan.. Hopelijk heb je daar ook weer zin in (hoewel het teruggaan natuurlijk heel tegenstrijdige gevoelens oplevert...). Ik ga binnenkort ook weer richting Nederland, en hoewel me daar ook weer leuke dingen te wachten staan, vind ik het toch allemaal wel moeilijk! Omdat ik uiteindelijk nooit zo'n mooie site heb gemaakt, staan mijn foto's gewoon op facebook, mocht je een keer tijd en zin hebben om te kijken. Geniet nog even van je dagen in Australië, ik weet bijna zeker dat je een toptijd hebt gehad!
Groetjes en een knuffel van Loes

Door: 

Martin

Op: Woensdag, 17 december 2008 22:20:01

Hoi Bas,

Het jaar bijna, zit er voor je bijna weer op. :-( Een jaar zoals ik het zie als oudere jongere dat ik werkelijk hoop voor je dat hetgeen je allemaal hebt mee gemaakt, gedaan hebt, gezien en/of beleefd hebt als een rotsvast plaatje in je geheugen blijft zitten en er nog jaren fijne herinneringen aan hebt en/of waardevolle contacten aan over houdt die je her en der hebt op gedaan.
Ik zelf heb grote waardering voor hetgeen je gedaan hebt zoals ik het zie jezelf ontdekken. Shappoo!!

Heel fijne (laatste)dagen nog in down under, de feestdagen komen er weer aan :-), en wens je van deze plek dan ook veel plezier in deze tijd.
Mocht je weer in Nederland zijn en je denkt, die ouwe jongere kan ik nog wel eens (mis)bruiken voor het e.e.a.? Geen probleem!

Groetjes,

Martin

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!