fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > December > Dagen aftellen in Sydney

Zoeken
Dagen aftellen in Sydney

Auteur: Basje @ Zaterdag, 20 december 2008 03:58:47
Tags: AustraliŽ, reis, Sydney, YHA, Railway Square, vlucht, Darling Harbour, Opera House, Botanic Gardens, Surry Hills, Kangaroo BakPak

Het aftellen is nu echt begonnen, het is nog maar een paar daagjes voordat ik weer op Schiphol sta. Als het goed is land ik om 10:50 vanuit Londen Heathrow met vlucht BD103.

Ondertussen ben ik ook al begonnen met het weggooien van spullen die ik niet meer mee terug ga nemen. Voor de vlucht naar Sydney hebben een aantal T-shirts en een broek het veld al moeten ruimen en ook mijn wandelschoenen hebben deze vlucht niet mee mogen maken. Voor ik op het vliegtuig naar Nederland stap gaan ook de slippers in de prullenbak en nog een andere broek. Omdat ik toch niet op blote voeten in Nederland wil aankomen heb ik een paar nieuwe schoenen aangeschaft.

De eerste dag (17 december) in Sydney heb ik mijn post maar weer eens opgepikt, en op een leuke check na was het niet veel interessants. Met een omweg door de stad ben ik vervolgens naar het hostel teruggegaan om eens vroeg mijn bed in te duiken, ik was behoorlijk moe van de reis van TasmaniŽ naar Sydney.
Donderdag (18 december) heb ik gecontroleerd of de Darling Harbour en het Opera House nog op de goede plek lagen, dat is gelukkig het geval.
Vrijdag (19 december) was het de beurt aan Surry Hills waar Kangaroo BakPak momenteel wordt verbouwd en daarna heb ik van het mooie weer genoten in de Botanic Gardens. 's Avonds had ik met Tom afgesproken, die ik begin dit jaar in Kangaroo BakPak had ontmoet, om een paar biertjes te drinken. We hebben in Darling Harbour genoten van een aantal bier en het gezelschap dat ons opzocht. Om een uur of 1 was ik echter helemaal gebroken, het is goed te merken dat ik in geen maanden ben uitgeweest of zelfs maar na 10 uur mijn bed ben ingegaan.
Zaterdag (20 december) ben ik de dag dan ook zeer langzaam gestart of eigenlijk ben ik daar nu nog mee bezig (1 uur 's middags).

Door: 

Mary Lutters

Op: Zaterdag, 20 december 2008 11:34:18

Hoi lieve Bas
Het huis wordt in kerstsfeer gebracht, een mooi moment om naar huis te komen toch!
Het is hier nu zaterdagochtend half 12, nog precies 3 dagen en dan sta je weer op Nederlandes bodum.
We zullen met een aantal mensen op Schiphol zijn om je in onze armen te sluiten!
Liefs van Mary

Voor de vrienden van Bas: Tot 's middags een uurtje of 4-5 is er 'open huis om Bas te verwelkomen. Vanaf een uur of 8 's avonds zijn jullie ook welkom!

Door: 

Martin

Op: Zaterdag, 20 december 2008 18:16:34

Hoi Bas,

Ik kan me voorstellen dat je gezien je eind van de trip het aftellen begint en je maar moet afwachten hoe het e.e.a. gaat verlopen. :-(
Hoop in ieder geval dat je geen allerlei geneuzel hebt v.w.b. de terug reis. :-)

V.w.b. je toekomst plannen kan ik je alleen maar mee geven dat het in Nederland minimaal niet meer makkelijk is om een baan te verkrijgen ondanks de behoefte hiertoe in weze. Allerlei bedrijven, zo ook Corus, hebben starters en/of kort verbanders vanwege de crisis hun dienstverband en/of contract opgezegd dus je komt niet terug in de meest ideale omstandigheden v.w.b. je plannen. :-(

Uiteraard zou ik het wel fun vinden om je ff te spreken en/of te zien als je thuis komt, echter ik laat dit over aan het "ontvangst" comiteetje.
(vrienden en/of familie) Weet niet eens waar je woont bijv.

In ieder geval, heeeeel prettige thuis reis en dito fijne feestdagen daarna.
Wens je alle voorspoed v.w.b. 2009 en verder.

Groetjes,

Martin

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!