fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2005 > Augustus > Back in Holland

Zoeken
Back in Holland

Auteur: Basje @ Donderdag, 18 augustus 2005 15:01:33
Tags: ItaliŽ, vakantie, zomer, Jeffrey, zomervakantie, camping

Afgelopen maandag zijn Jeff en ik terug gekomen van onze vakantie in ItaliŽ. We hebben daar twee lekkere weken gehad, alleen heeft het weer ons een klein beetje in de steek gelaten, overdag was het meestal wel lekker maar 's avonds hebben we regelmatig regen gehad.

De heen en terug reis zijn zeer voorspoedig gegaan, de heen reis hebben we op ons gemak in twee dagen gedaan en terug zijn we in ťťn keer naar huis gereden. (Y)

De eerste week hebben we in het noorden bij het Garda-meer gezeten de tweede week hebben we in het zuiden doorgebracht. In het noorden stonden we op de zelfde camping als de zusjes Damiaans en familie wat heel gezellig was. :-)

De tweede week hadden we heel ander gezelschap, namelijk dat van diverse dieren. naast onze tent was een weitje met ezels, schapen, kippen, konijnen en duiven. De kippen en konijnen konden ook door de afrastering heen, deze liepen dan ook regelmatig tussen de tenten door wat heel grappig was. De ezel begroete ons regelmatig met een komisch gebalk. :-D

Een voordeel van de tweede camping was dat de beheerder Nederlands sprak en van een gezellige babbel hield. Doordat we de tweede week wat vaker slecht weer hadden waren we vaak op het overdekte terras op de camping te vinden waar we genoten van lekker cappuccini (meervoud van cappuccino). (C) (C) Het was ook daar dat ik Jeff heb leren 'zenuwen', een leuk kaartspel voor twee personen, dat ik op mijn beurt van mijn tante heb geleerd.

(Wanneer ik zin heb zal ik de foto's online zetten.)

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!