fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Mei > Afstuderen

Zoeken
Afstuderen

Auteur: Basje @ Dinsdag, 22 mei 2007 22:22:22
Tags: afstuderen, scriptie

Na een kort telefonisch overleg vanmorgen met mijn POP-coach is er besloten mij in augustus mijn scriptie te laten verdedigen. Het is natuurlijk mijn eigen stomme fout dat ik niet 19 juni de verdediging mag voeren.

De afgelopen twee jaar heb ik veel leuke dingen gedaan en had ik weinig zin in theoretisch geneuzel van mijn opleiding. Het praktijkwerk zoals ik tijdens mijn ingenieursfase bij Pentacon heb gedaan bevalt me wel erg goed. Mede omdat ik het daadwerkelijk ontwerpen en uitwerken van idee?n wel erg leuk vind sla ik mezelf nu voor de kop dat ik de schoolvakken heb laten liggen.

De achterstand die ik nu heb is eigenlijk niet eens zo heel groot, het gaat maar om twee Š drie vakken. Helaas moeten alle vakken afgerond zijn voordat de scriptie verdedigd mag worden. Volgende week is mijn scriptie klaar maar het duurt dan dus nog twee maanden voordat ik de verdediging mag voeren. Stom stom stom natuurlijk.De komende twee maanden moet ik goed besteden om de vakken die nog open staan alsnog af te ronden.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!