fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Mei > Pinkpop 2007 was super

Zoeken




Pinkpop 2007 was super

Auteur: Basje @ Dinsdag, 29 mei 2007 21:40:45
Tags:

Het weer was dit jaar niet zo super als vorig jaar maar 2006 is dan ook zeer moeilijk te overtreffen. De eerste dag hebben we echt een stortbui over ons heen gekregen, daarbij zijn mijn schoenen echt drijfnat geworden. Zo nat zelfs dat nu, drie dagen en een uitgebreide schrobbeurt later, mijn voeten nog zwart zijn van het schoensmeer.

Dag twee was een stuk beter, de dag begon met regen en bewolking maar tijdens Broad Daylight van Gabriel Rios brak de zon door het wolkendek. :-D De derde dag heeft het bijna continu geregend echter regende het niet zo heel hard en bleven we dankzij onze poncho's redelijk droog.

We hebben het voor elkaar gekregen "Anja" op het informatiescherm te laten verschijnen. Voor de Pinkpop ingewijden onder ons is "Anja" een fenomeen, de andere moeten er bij Marius maar eens naar vragen.

Muziekaal gezien was dit jaar echt top! Mijn persoonlijke hoogte punten waren:
Zaterdag
- Stevie Ann
- C-mon & Kypski
Zondag
- Gabriel Rios
- Paolo Nutini
- Ilse Delange
- Krezip (speelde in plaats van Amy Winehous)
Maandag
- Scissor sisters
- Maria Mena
- Macy Gray

Krezip kwam onverwachts in plaats van Amy Winehous. Tijdens het festival kregen we te horen dat Amy Winehous ziek was, nu zijn de geruchten dat ze te dronken was om te vliegen zeer sterk. Met de reputatie die Amy Winehous heeft is het niet moeilijk voor te stellen dat deze geruchten best wel eens waar kunnen zijn. Krezip opende hun show met Rehab van Amy Winehous waarop de tent waarin ze speelde bijna ontploften. Vervolgens lukt het Krezip om dit enthousiasme van het publiek het gehele uur vol te houden. :-P

De foto's en filmpjes die ik zelf heb gemaakt heb ik al bijgewerkt en zal ik binnenkort uitzoeken en online plaatsen. Als het goed is krijg ik ook nog wat foto's en filmpjes van mijn geweldige mede Pinkpoppers.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!