fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Juni > Bloeddonor

Zoeken
Bloeddonor

Auteur: Basje @ Vrijdag, 8 juni 2007 15:43:31
Tags:

Enige tijd geleden kwam ze langs de deuren om bloeddonoren te werven. Na een korte twijfeling heb ik me opgegeven als bloeddonor. Al eerder was ik bezig geweest om uit te zoeken hoe en wat voor bloeddonaties, echter heb ik nooit doorgezet om me als donor op te geven.

Donderdag over twee weken (21 juni) moet ik voor mijn intake naar het Kennemer Gasthuis locatie Zuid. Een intake bestaat uit een gesprek om te beoordelen of je als donor bloed mag geven. Daarnaast worden enkele buisjes bloed afgenomen om de bloedgroep te bepalen en om te testen op bloedoverdraagbare ziektes.

Voor zover ik zelf met behulp van de folders kan bepalen moet ik moeiteloos door het intakegesprek heen komen. Wat betreft de bloed overdraagbare ziektes: Je weet het maar nooit! Natuurlijk ga ik er van uit dat ik geen rare ziektes onder de leden heb, hopelijk kan ik dat over enkele weken met zekerheid zeggen.

Vanzelfsprekend ben ik geen fan van onnodig prikken maar voor een goed doel als dit wil ik natuurlijk graag een uitzondering maken.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!