fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Juni > Wat een week...

Zoeken
Wat een week...

Auteur: Basje @ Maandag, 25 juni 2007 23:13:42
Tags: druk, Rocketfuel, Patronaat, SuperStijl, bloedbank, bloeddonor, film, Le Mans, foto

Het was me het weekje wel. Vorige week ben ik maar liefst drie keer uit eten geweest. Er stond aanvankelijk niet zo veel op het programma maar uiteindelijk was ik maar één avondje thuis. De activiteiten liepen van werk en sport tot stappen, en dan vooral dat laatste :-P

Voor het eerst in maanden was ik weer eens naar het Patronaat voor een goed feest. Vrijdag na mijn etentje met Aniek zijn we naar Rocketfuel gegaan en zaterdag na het etentje met Loes en Daphne naar SuperStijl. Donderdag had ik met Manon al meegemaakt hoe er bij Bette in Leiden een feestje wordt gevierd, dit was direct na mijn test bij de bloedbank. Het is wel erg jammer dat er zo een slechte nachttreinverbinding is tussen Haarlem en Leiden, hierdoor was ik rond half twee alweer thuis.

Dinsdag was ik al met Freek, Oskar, Marius en Jochum naar de film geweest, Death Proof. Een nogal merkwaardige film van Quentin Tarantino over een man die mooie vrouwen vermoord met zijn auto. Daarvoor en daarna hebben we ons bij de Linde goed vermaakt waar we hebben gegeten en onder andere gejumpt werd.

Om al dit gefeest een beetje te compenseren heb ik woensdag de Haarlem Nightskate gereden. Het was een mooie tocht maar helaas werd er veel te langzaam gereden en te veel gewacht. Om toch een beetje aan onze trekken te komen zijn Sjoerd en ik steeds naar achter geskate om daarna de hele groep in te kunnen halen om ons weer te laten afzakken :-D.

En dit alles nadat mijn papa en ik zondag nacht thuis waren gekomen uit Le Mans. Dit jaar waren Bob en ik voor de vijfde keer naar Le Mans afgereisd voor de 24 uur van Le Mans, tevens was dit de 75ste editie van de race. Kortom een jubileum jaar. Voor het eerst hadden we geen tribune kaarten wat gezien het weer erg jammer was. De tribunes zijn namelijk allemaal overdekt en met de stortbuien was dat geen overbodige luxe geweest. Met onze krukjes, paraplu's en poncho's hebben we ons echter wel goed kunnen redden.

We hadden een prachtige campingplek, tegenover de ingang en wederom met genoeg gekoeld bier en perfecte BBQ. De heren hadden het zelfs zo goed voor elkaar dat we een scherm en beamer hadden om 's nachts de nodige films te kunnen kijken.

Foto's -> GSM shot's
Foto's -> 2007 -> Le Mans

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!