fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Juli > Knap lastig

Zoeken
Knap lastig

Auteur: Basje @ Maandag, 16 juli 2007 14:25:56
Tags:

Sjoerd en ik waren al een tijdje van plan om samen een stuk te gaan wielrennen maar dat lijkt ons niet gegund. De eerste afspraak moest ik helaas afzeggen omdat ik mezelf dubbel had geboekt. De tweede afspraak werd door Sjoerd afgezet omdat hij plots wat anders moest doen. Toen het dan eindelijk toch gelukt was sloeg het noodlot alsnog toe.

Nadat we een lekkere ronde gefietst hadden via Vijfhuizen, Hoofddorp en Schiphol ging het met Sjoerd zijn fiets fout bij terug komst in Haarlem. Bij het Spaarne ziekenhuis stonden we voor een stoplicht en op het moment dat we besloten te gaan rijden hoor ik opeens kedeng kedeng achter me. Dus ik stoppen en snel omdraaien. Zit Sjoerd heel verdwaast naast zijn fiets op de grond. Na een kort onderzoek blijkt de bout waar zijn zadel mee aan de zadelpen zat afgebroken. Dat deze bout afknapt is op zich best knap aangezien dit een M10 betrof :-O

Vanaf het Spaarne ziekenhuis is Sjoerd staand doorgefietst naar mijn huis. Daar hebben we de fiets achter in de auto gegooid en heb ik Sjoerd naar huis gebracht. Bij het ontladen van de fiets vroeg Sjoerds moeder of ik een hapje mee wou prikken en dat heb ik dan ook gedaan. We hebben lekker en gezellig zitten eten, het was dan ook pas rond tien uur dat ik weer naar huis vertrok.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!