fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Augustus > What about work?

Zoeken
What about work?

Auteur: Basje @ Dinsdag, 14 augustus 2007 12:40:34
Tags: werk, Pentacon

Per 1 september ga ik fulltime aan de slag bij Pentacon, tot die tijd werk ik op oproepbasis. In de praktijk houd dit in dat ik ongeveer twee dagen per week voor Pentacon aan de slag ben. Ik zeg expliciet voor en niet bij Pentacon omdat ik door Pentacon ook regelmatig bij andere bedrijven wordt ingezet.

De afgelopen weken ben ik regelmatig bij Microtechniek in Beverwijk bezig geweest. Voor Microtechniek heb ik werkinstructies geschreven voor het onderhoud aan een lasmachine van Corus. Snap je het nog? De machine is van Corus, Microtechniek doet het onderhoud en Pentacon (ik) schrijft de onderhoudsinstructie. Deze opdracht bij Microtechniek is nu afgerond, maar dat betekent niet dat ik niet meer naar Beverwijk op en neer moet.

De nieuwe opdracht waar ik aan ga werken is direct voor Corus en betreft wederom het schrijven van werkinstructies. Deze opdracht is echter een stuk omvangrijker. Het gaat hier om het analyseren van het huidige onderhoud en de bijbehorende inspecties. Daarna moet dit allemaal duidelijk in werkinstructies en inspectielijsten verwoord worden. Vanaf komende woensdag ga ik me met deze opdracht bezighouden en vertrek ik twee dagen per week naar Corus. Om de reis goed te laten verlopen krijg ik een OV-fiets van de zaak om van Station Beverwijk naar de desbetreffende fabriek op het Corus terein te fietsen.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!