fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Augustus > Het besef, geen weg terug

Zoeken
Het besef, geen weg terug

Auteur: Basje @ Donderdag, 16 augustus 2007 00:10:04
Tags: AustraliŽ, visum, ticket, vlucht, boeken, Erik

Zo af en toe bekeek ik op internet of er nog tickets beschikbaar waren voor de vluchten die wij wilden boeken. We hadden nog niet kunnen boeken omdat we in afwachting waren van het visum voor Erik. Vanmiddag sloeg de schrik me om het hard, wellicht wat overdreven. :-P De vlucht heen was niet meer te boeken...

Na kort overleg met Erik hebben we besloten dat ik vanmiddag direct nog naar het reisbureau zou fietsen om de zaken te regelen. Dus ik op mijn fietsje naar het reisbureau, daar bleek dat ons reisplan moeilijk te boeken was. Als ik me niet vergis heb ik ongeveer twee uur op het reisbureau gezeten. Het duurde zo lang doordat een nieuw meisje in opleiding me hielp. Daarnaast liepen de programma's ook nog eens vast of deden ze niet wat de bedoeling was.

Uiteindelijk zijn, na het nodige geduld, de wensen die we hadden toch allemaal verwezenlijkt. Even leek het bij de betaling nog mis te gaan, de pinautomaat in kwestie gaf namelijk onvoldoende saldo aan. :-O Na advies van de Postbank aan de overkant bleek echter dat de limiet voor een pinpas "slechts" Ä2500,- is. Nadat ik wat geld van mijn ene naar mijn andere rekening had overgemaakt kon ik het verschuldigde bedrag toch voldoen, zij het in twee stappen.

Na al dit gedoe zijn Erik en ik toch erg blij met het resultaat. We hebben tickets naar Sydney op dinsdag 29 januari, vervolgens vliegen we zoals gewenst op 5 februari naar Auckland (Nieuw Zeeland). Van Auckland vliegen we 26 februari weer terug naar Sydney. Omdat we een retouraanbieding naar Sydney hebben moesten we gelijk een terug datum boeken, het is echter niet mogelijk om verder dan 11 maanden vooruit te boeken. Daarom hebben we een terugvlucht naar Amsterdam op 9 juli 2008. Gelukkig hebben ze bij het reisbureau kunnen regelen dat we de datum van de terugvlucht ??n keer kosteloos kunnen veranderen.

Na het boeken van de vluchten ben ik bij mijn ouders gaan eten. Na het eten drong het tot me door. IK GA NAAR AUSTRALIň, ER IS GEEN WEG TERUG. :-P Tot nu toe was het steeds een leuk plan geweest maar had ik nog niet veel kosten gemaakt of iets tastbaars. Met de aanschaf van de tickets is dat veranderd en drong het pas tot me door wat ik ga doen.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!