fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Februari > De derde dag in Sydney

Zoeken
De derde dag in Sydney

Auteur: Basje @ Vrijdag, 1 februari 2008 04:11:16
Tags: Sydney, hostel, AustraliŽ, zwembad

We zijn alweer drie dagen in Sydney, wat gaat dat ongelofelijk snel! We zitten in een 5 sterren Youth Hostel en dat is slecht voor de portemonnee maar is wel zeer riant.

Ons hostel beschikt over een zwembad, bioscoop, wireless internet, wasmachines, rook balkon, keurige keuken, toilet ruimtes en al het andere wat je maar nodig kunt hebben. We hebben hier al veel mensen met verschillende nationaliteiten ontmoet, het leuke is dat iedereen in is voor nieuwe gezichten en een praatje. Gister kwam er op het balkon een Amerikaan naar ons toe met de vraag of we mee wilden roken, en hij bedoelde geen sigaretten maar een joint. Je kunt natuurlijk al raden wat volgde, een lang gesprek over drugs en het drugsbeleid in de verschillende landen.

We slapen in een zes persoonskamer op de achtste verdieping, dit is vlak bij het zwembad en balkon die op de negende verdieping zijn. Als we even niets willen doen gaan we naar het balkon om lekker in het zonnetje te zitten en te praten met de vaste groep die daar veelal te vinden is. Helaas is het niet zulk goed weer meer, gisteravond begon het met onweren en het regent nu nog steeds. De verwachting is helaas dat het tot na het weekend blijft regenen. Vandaag zit ik ook voor het eerst met lange mouwen omdat ik het koud heb, het is waarschijnlijk net boven de twintig graden.

Gister hebben we in de omgeving van het hostel gewandeld, zijn we naar de haven geweest en hebben we een postadres aangevraagd. We waren van plan om ook een bankaccount te openen en ons telefoon nummer te regelen, echter zijn we er achter gekomen dat we niet meer dan ťťn ding per dag moeten proberen te doen. :-P Vanmorgen is het alsnog gelukt om een telefoonnummer te regelen en als het goed is gaan we zo meteen een bankaccount openen. Mijn postadres en telefoon nummer kun je terugvinden onder contact, dus als je de behoefte voelt kun je me nu een sms'je sturen of me bellen (denk wel om het tijdsverschil).

Tot nu toe heb ik niet echt last van een jetlag, ik slaap op de normale tijden en ben niet moeŽr dan anders. Het enige waaraan ik merkte dat mijn lichaam een beetje van slag is was gister avond, per biertje moest ik ongeveer twee keer naar de wc. Gisteravond hebben we biertjes gedronken in de Scubar, dit is een backpackers cafť onder het hostel.

Door: 

Sjoerd

Website: http://blog.vitrus.nl
Op: Vrijdag, 1 februari 2008 08:52:04

Hey Bas,

Leuk om weer wat van je te horen! Fijn dat het goed gaat daar so-far. De foto's van je feestje zijn wel geslaagd, was het erg lastig selecteren? Wel geinig om een hoop foto's te herkennen die ik ook gemaakt heb.

Nu ben ik eigenlijk benieuwd waar deze reactie terecht komt.. gastenboek?

Het allerbeste daar heah, en houd ons op de hoogte!

Sjoerd

Door: 

Loes

Op: Vrijdag, 1 februari 2008 11:37:21

Leuke foto's en mooie verhalen! Ik ben blij dat je veilig aangekomen bent en ik hoop dat het alleen maar leuker wordt! Geniet van elke dag;)
groetjes Loes

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!