fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > April > Huiselijk hostel

Zoeken
Huiselijk hostel

Auteur: Basje @ Zondag, 13 april 2008 05:27:25
Tags: AustraliŽ, Sydney, hostel, Transport Tycoon Deluxe, TTD, solicitatie, marketing, Goon, drinken, festival, park, pannenkoeken

Maandag (7 april) heb ik eigenlijk helemaal niets interessants gedaan. Ongeveer de hele dag heb ik Transport Tycoon Deluxe gespeeld. TTD heb ik zondag avond gedownload omdat ik al enkele weken zin had om dat te spelen. :-P

Dinsdag (8 april) ochtend werd ik gebroken wakker na veel te weinig uurtjes slaap. Op het moment dat ik net ligt in slaap was deed iemand het licht aan op de kamer, hierdoor werd ik wakker waarna ik nooit meer in slaap kon komen. Na het dagelijkse ochtend onderhoud ben ik naar mijn sollicitatie gegaan, natuurlijk was ik veels te vroeg. Om de tijd te vullen ben ik naar een cafť gegaan om in mijn boek te lezen onder het genot van een lekkere cappuccino. De sollicitatie ging op zich heel goed totdat ik op straat mensen naar hun mening moest vragen. Op zich ging dit ook nog heel goed, echter vond ik het heel vervelend om te doen. Na mijn straatinterviews heb ik aangegeven dat face to face marketing niets voor mij is en ben ik weggegaan. 's Avonds ben ik met Allan een biertje gaan drinken.

Omdat ik al een paar dagen geen f*ck had uitgevoerd vond ik dat ik donderdag (10 april) weer eens de deur uit moest. Ik ben naar het Moore park gegaan, dit is een zeer groot park vlak bij het hostel. Eerst heb ik wat door het park gedwaald en op een rustig plekje heb ik heerlijk liggen zonnen en lezen in mijn boek.

Het enige nuttige wat ik vrijdag (11 april) heb gedaan is de was. Wel ben ik in contact gekomen met iemand die misschien werk voor me heeft maar daarvoor moetik maandag afwachten. De avond heb ik bierdrinkend met Tom, Kath, Mike, Seb, Brice en nog een hele groep Ieren doorgebracht. Bijna iedereen uit het hostel was op dat moment in de tuin aan het drinken, heel gezellig.

Zaterdagochtend (12 april) heb ik rustig aangedaan om een beetje bij te komen van vrijdagavond. 's middags ben ik met Tom, Mike en Kath naar een gratis festival gegaan. Om het festivalterrein op te komen moest je een donatie doen voor een goed doel. Er waren vijf verschillende podia waar muziek gedraaid of gespeeld werd. Helaas was het festival al om 18:00uur afgelopen waarop we via de Bottleshop naar het hostel zijn gelopen. In het hostel heb ik met Seb en Brice pannenkoeken met alles erop en eraan gegeten. Tot slot hebben we de avond Goon drinkend doorgebracht en heb ik met Kath nog wat spelletjes, zoals vier op een rij en drinkspelletjes, zitten spelen.

Door: 

Marlene Simoons en Joost Wijers

Website: http://www.goudplevier34.blogspot.com
Op: Dinsdag, 15 april 2008 13:24:13

Hoi Bas,
Hoe gaat het? Heb je al werk gevonden? Lijkt me best moeilijk. Onze buurjongen heeft ook een jaar door Australie gezworven en hij heeft veel gewerkt in de druivenpluk. Fysiek wel zwaar, maar je bent buiten en er is altijd werk. Ik weet alleen niet of het druivenseizoen al begonnen is. Hij heeft er zijn hele reis mee terugverdiend. Verdere zou je ook eens kunnen navragen bij de Nederlandse Ambassade of bij de Nederlandse school. Succes ermee en...alvast gefeliciteerd met je verjaardag volgende week !
groetjes, Marlene

Door: 

Joke Overdijk

Op: Woensdag, 16 april 2008 20:36:16

Hallo Bas
Hoe is het met je baantje afgelopen? Hopelijk is het wat geworden, maar dat lezen we wel in je volgende bericht.
Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Het zal wel vreemd zijn zonder familie en vrienden maar we denken wel aan je .
heel veel groetjes en een fijne dag
John en Joke

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!