fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > April > Werk en verjaardag

Zoeken
Werk en verjaardag

Auteur: Basje @ Donderdag, 17 april 2008 12:04:45
Tags: AustraliŽ, hostel, spel, zenuwen, werk, blaar, website, verjaardag, post, kaart

Zondagochtend (13 april) voelde ik me gelukkig een stuk beter dan zaterdagochtend wat de dag plezieriger maakte. Helaas is het erg slecht weer in Sydney en was het dus niet echt mogelijk om uitgebreid op pad te gaan. Tussen de buien door ben ik met Tom naar Paddy's market gegaan om een nieuwe adapter voor zijn telefoon een I-pod te kopen.

Maandag (14 april) heb ik met Bob (hostel eigenaar) en Buff (hostel manager) afgesproken dat ik vanaf dinsdag diverse werkzaamheden in het hostel ga doen. In het hostel ga ik, onder andere, schoonmaken en daarvoor krijg ik gratis verblijf. Bijna de hele dag heb ik spelletjes zitten spelen met Seb, Brice en Luis, erg gezellig. Onder andere heb ik ze zenuwen geleerd dat ik op mijn beurt heel lang geleden van Ingrid Kuijpers geleerd heb. Met Tom heb ik 's avonds in een pub 10 minuten van hier gegeten voor AU$ 5,-.

Dinsdag (15 april) was mijn eerste werkdag in het hostel. Om 8:00uur ben ik begonnen met mijn werkzaamheden, dit was natuurlijk veel te vroeg. Daarna ben ik met Bob naar een huis gereden op ander half uur afstand om daar diverse werkzaamheden uit te voeren. Onder ander moest ik hier een geul graven voor een drainage buis en grasmaaien. Omdat ik in geen jaren een schep in mijn handen heb gehad staan de blaren sindsdien op mijn handen. :-S Terug in hostel was ik zo moe dat ik na het douchen gelijk mijn bed in ben gedoken.

Woensdag (16 april) heb ik voor de tweede dag in het hostel gewerkt en verder een relaxdagje gehouden. Eindelijk had ik weer eens tijd om wat te programmeren aan mijn website. Bijna alle pagina's zijn nu geŁpdate naar de nieuwe layout. Daarnaast wou Myla (hondje van Buff) de hele tijd spelen. Na het eten heb ik al kletsend de avond doorgebracht in afwachting van 12 uur.

Vandaag is mijn verjaardag!!! (17 april) De dag begon met een telefoontje van het thuisfront, echter was dit door een foutje van mijn zusje geen volledige verassing meer. Floor had zich vergist in het tijdverschil en belde me om 22:00uur locale tijd. Na dit telefoontje heb ik nog een hele tijd met Brice en Seb buiten rondgehangen en Seb heeft een heerlijke sandwich met Nutella en banaan voor me gemaakt, hij had zelfs een kaarsje gefabriceerd van een satťprikker.

Na een korte nacht heb ik een paar uurtjes in het hostel gewerkt waarna ik mijn post opgehaald heb. In de post zat een mooie verjaadagskaart van Kathelijne. Vervolgens heb ik mijzelf verwend met een nieuw boek, koffie, donut en Baklava. Op de weg terug naar het hostel heb ik taarten gehaald om in het hostel rond te kunnen delen. In het hostel heb ik vervolgens mijn mailtjes gelezen om tot de conclusie te komen dat ik morgen weer post op moet halen omdat er een pakketje voor me klaar ligt, ik ben benieuwd. :-D Daarnaast heb ik ook de DVD die mijn lieve vrienden gemaakt hebben weer eens te voorschijn gehaald.

Door: 

Mary

Op: Donderdag, 17 april 2008 12:27:31

VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE 22e VERJAARDAG!!!!!
Gek hoor, dat je vandaag, met je verjaardag zo ver weg bent. Het was heerlijk om even met je te kletsen gisteren!
Omdat ik probeer wat af te vallen (al 3 kilo in 2 weken!), ga ik geen taartje eten, maar neem vanavond wel een lekkere borrel om je verjaardag te vieren.
Dikke zoen van Mary

Door: 

Milou

Op: Donderdag, 17 april 2008 12:42:57

Heeey lieve Bas!!
Gefeliciteerd!! Hopelijk heb je een gezellige dag!!
Dikke kus

Door: 

Marius

Op: Donderdag, 17 april 2008 12:51:19

Van harte gefeliciteerd Bas! We drinken er vanavond eentje op je!

je word wel gemist hoor. We gaan nog maar soms naar de Linde. We kregen al klachten van het personeel haha!

Leuk om te lezen dat je eindelijk wat werk hebt. Hopelijk kun je binnenkort ook iets vinden dat een beetje betaald, zodat je nog lekker lang bij ons uit de buurt kan blivjen haha (grapje!).

Zaterdag is Retro, ook wel even wennen zonder onze party animal. Gelukkig heeft Rianne enigszins jouw taken waargenomen en ga ik nu vaak even met haar de kroeg in!

Groetjes vanuit het koude noorden!

Marius

Door: 

Jeffrey

Website: http://www.photomara.eu
Op: Donderdag, 17 april 2008 13:18:48

He Bas,

Van harte he! Feliciteren in levende lijve is wat lastig, maar dan maar via je website.

Maak wat leuks van je verjaardag. Ga je nog wat bijzonders doen of ga je relaxen?

Groetjes,

Jeffrey

Door: 

Leonie

Op: Donderdag, 17 april 2008 16:50:00

Heey Bas,,

gefeliciteerd met je verjaardag! heb je op hyves ook al gefeliciteerd,, maar doe t lekker nog een keer!

Leonie! (K)(L)

Door: 

Marlene Simoons en Joost Wijers

Op: Donderdag, 17 april 2008 20:42:38

Hoi Bas,
Hartelijke felicitaties van ons allemaal! We zijn blij dat alles goed gaat. Sidney is een leuke stad waar je je niet snel zult vervelen.
We lezen al je avonturen met plezier!
liefs, Marlene, Joost, Dennis, Nicole, Leonie en Julia
uit Oegstgeest

Door: 

Nicole!

Op: Donderdag, 17 april 2008 20:57:49

Heey lieve Bas!
Ik had je al een keertje gefeliciflapstaart,maar doe t ook nog een keertje (haha wat lijkt leonietje toch op mij :P )
GEFELICITEERD! ik hoop dat je een vet leuke dag hebt, met leuke mensen om je heen.
Maak er wat moois van vanavond he!!
Liefs, Nicole

Door: 

Aniek

Op: Vrijdag, 18 april 2008 11:03:48

Liefste!
Super fijn om te horen dat het goed gaat met je, en dat je een baan hebt :D zoals marius al zei: we missen je hier wel hoor!
maar ik hoop wel echt dat je nog vele mooie maanden heb daar, en heel veel geniet! Dikke kus, en veel liefs, Aniek

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!