fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > April > Tijd om te stappen

Zoeken
Tijd om te stappen

Auteur: Basje @ Zondag, 20 april 2008 15:09:47
Tags: AustraliŽ, stappen, klimmen, regen, douche, cadeau, pakket

Vrijdag (18 april) heb ik gewoon gewerkt en daarna heb ik wederom post opgehaald. Deze keer was er een pakketje voor me van mijn ouders en zusje. Ze hebben een leuk en lekker pakket samengepakt, in het pakketje zaten onder andere, Nederlands drop, chocola, leeslampje, petje, survivalgids, zonnebrand, twee Cd's van Room Eleven en Adele en heel belangrijk een foto voor in mijn huis. Tom, Brice, Seb en ik waren van plan om uit te gaan maar uiteindelijk zijn we in het hostel gebleven. Iedereen was moe of bezig met iets. Natuurlijk heb ik het weer veel te laat gemaakt, zoals ik al de hele week doe. Met Louis, Mike en Kath heb ik lang zitten ouwehoeren. Gedurende de avond kwamen diverse mensen, soms letterlijk, binnenvallen om nog wat te drinken of kletsen.

Zaterdag (19 april) moest ik weer de hele dag werken en ik verzeker je dat ik behoorlijk wat moeite had met de ochtend maar eenmaal op gang ging het wel weer. Na mijn werkzaamheden in het hostel ben ik naar een pas verbouwde beautysalon gegaan. Mijn taak was de beautysalon gereed te maken voor oplevering wat er op neer kwam dat ik alles moest schoonmaken. Vooral de vloer was hard werken, alle verf en stucresten moest ik wegkrabben. Tegen de tijd dat ik eindelijk terug was in de bakpak kon ik me gelijk gaan omkleden om naar de bios te gaan. Met Tom, Brice en Seb ben ik naar Street King gegaan. Na de film zijn we naar de Star Bar gegaan voor een paar drankjes tot we te hongerig waren en wat moesten eten. Na een burger zijn we naar Scruffy Murphys gegaan waar een band speelde. Het was in de Scruffys dat we Linda, John en Arlene tegen kwamen. Rond half vier zijn we met de taxi naar Court Bar gegaan, helaas kon ik bij vertrek mijn jas niet meer vinden. Seb en Brice konden de Court Bar niet binnen komen en daarop ben ik met hun terug gegaan naar de Bakpak, was ook wel tijd, het was al half zes.

Zondag (20 april) heb ik bijna de hele dag slapend doorgebracht. Eenmaal op heb ik wat in het hostel rondgehangen. Met Tom en zijn nieuwe vriendinnetje heb ik in de kroeg op de hoek wat gegeten en daarna ben ik met Seb gaan klimmen. Seb en Brice zijn enthousiaste bergbeklimmers maar Brice kon niet vanwege een blessure. Het was erg leuk om weer eens lekker te klimmen. 's Avonds regende het zo hard dat ik een douche in de regen heb kunnen nemen.

Door: 

Kathelijne

Op: Maandag, 21 april 2008 18:21:17

Hee hoe kan dat nou... Ik zit hier hoor:P

Door: 

Basje

Website: http://www.fun4life.nl
Op: Dinsdag, 22 april 2008 13:10:37

Haha
In dit geval staat Kath voor Kathleen. Ze is bijna zo charmant als jij maar red het natuurlijk net niet. :-P

Door: 

sophie

Op: Vrijdag, 9 mei 2008 12:32:41

he mate,
your blog is not easy for me beacaus it s in deutch!!!!!
i hope you received well my mail!!
we are at the good place, the weather is good and the life is wonderful!!!
i hope i ll see you the 27 th of may

see you cheers

sophie and jeff

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!