fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Mei > Opera

Zoeken
Opera

Auteur: Basje @ Maandag, 12 mei 2008 11:07:01
Tags: AustraliŽ, opera, Opera House, Sydney

Als je zo dicht bij het Sydney Opera House bent als ik dan moet je er natuurlijk ook heen om een opera te zien. Donderdag 29 mei ga ik met Tom, Hannah, Sophie en Jeff naar: Edward Scissorhands.

Door: 

Mary

Op: Maandag, 12 mei 2008 11:31:22

Hoi zoon

Gaaf man, naar The Opera House! Ben wel een beetje jaloers.
Lijkt me mooie voorstelling die jullie hebben uitgezocht.

Zijn er geen calamiteiten meer in het hostel geweest en heb je het als nightmanager een beetje in de hand allemaal? Jou kennende vast wel!

Kus Mary

Door: 

oma en opa Lutters

Op: Dinsdag, 13 mei 2008 10:57:18

Beste Bas,
Leuk te lezen dat het goed gaat bij jou. Alvast veel plezier bij de opera. Er is nog iets minder leuk te melden. De snackbar van Ingrid is eerste pinsterdag geheel afgebrand. Ook de boven zaal is volledig verloren gegaan. Het restaurant is, na wat rook schade, behouden gebleven en kan vanaf donderdag weer gewoon draaien. Zo nu weet je weer hoe het hier is.
Groetjes , oma opa.

Door: 

DVD

Op: Woensdag, 14 mei 2008 10:11:38

Hey Bas,

Edward Scissorhands! Lijkt me heel vet. 'k Heb de film ooit gezien met Johnny Depp, is geweldig :) Ik wens je veel plezier!

Ik heb onlangs trouwens ook geboekt en m'n vertrekdatum is 27 januari, dus wie weet kunnen we elkaar nog ff gedag zeggen ;) 'k Ga eerst een maandje naar NZ, dan terug naar Sydney, o.a. een surfcursus doen, beetje werken ofzo, dan Aussie rondtrekken. In oktober ga ik dan 2 maanden duiken en chillen op Fiji en daarna weer terug naar Sydney om af te sluiten met oud & nieuw :D Btw, bij welke reisorganisatie hebben jullie geboekt? Ik bij Activity International...

'k Spreek je weer! David

Door: 

Marlene Simoons en Joost Wijers

Op: Vrijdag, 16 mei 2008 15:30:09

Beste Bas,
Het klinkt als een lekker leventje daar in Sidney! Zal wel weerwennen zijn als je weer in Nederland bent, maar dat duurt nog even. Wij hebben een leuke vakantie gehad op Curacao, lekker gesnorkeld enzo. Een dag na thuiskomst moest Joost onder het mes voor nieuwe heup. Gisteren is hij thuis gekomen en het gaat goed, maar hij loopt wel met krukken en mag niet bukken etc.
groetjes, Marlene en de rest (kids zijn hard aan het leren....)

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!