fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Mei > Stipclub in Kings Cross

Zoeken
Stipclub in Kings Cross

Auteur: Basje @ Zondag, 18 mei 2008 14:45:04
Tags: AustraliŽ, Sydney, Kings Cross, stripclub, stripper, goedkoop, stappen, Darling Harbour, Pontoon, bar

Zaterdag (17 mei) avond zijn we (Tom, Hanna en ikzelf) lekker gaan stappen in Sydney. We hebben eerst Darling Harbour verkend en zijn vervolgens Pontoon bar ingegaan. In Pontoon troffen we Sean en Shanna. Na een tijdje zijn we naar Kings Cross gegaan. Nog voordat we bij Kings Cross waren besloten tom en Hanna naar het hostel terug te gaan. Ook Shanna ging naar huis, ze is zwanger en voelde zicht niet zo goed. Sean heeft me vervolgens rondgeleid in Kings Cross.

Kings Cross is een beetje de wallen van Sydney. Iedere straathoek is eigendom van een andere hoer, maar pas op veel van de hoeren zijn geen echte vrouwen. :-O Vervolgens leek het Sean wel leuk om naar een stripclub te gaan. Omdat ik nog nooit in een stripclub ben geweest stemde ik er mee in. Na het betalen van 25AUD mochten we de trap naar de club beklimmen. Als eerste viel me de verschrikkelijke geur van verschraald bier op, pas als tweede merkte ik de strippende dame op. Hoewel de stripper een prachtige dame was kon ik weinig plezier beleven aan de show.

Stel je voor een klein zaaltje met een podiumpje met daarop een paal. Zoals ik al eerder beschreef ruikt het zaaltje naar verschraald bier, het zou ook wat anders kunnen zijn. Aan beide zijde voor het podium zijn 7 rijen van 5 stoelen opgesteld. Verspreid over deze stoelen en staand achterin het zaaltje zijn ongeveer 25 mannen en 5 vrouwen aanwezig. Onder het genot van een consumptie volgen al deze mensen alle bewegingen van de stripper.

Na ongeveer 10 a 15 minuten, de tijd die het mij kosten om mijn biertje te legen, ben ik het zaaltje uitgevlucht, Sean achterlatend. Je moet alles een keer gedaan hebben om er over te kunnen oordelen en ik kan nu zeggen dat een stripbar niets voor mij is. Ik vond het maar goedkoop en smerig, eens maar nooit meer.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!