fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Mei > Homobar

Zoeken
Homobar

Auteur: Basje @ Maandag, 26 mei 2008 08:57:48
Tags: AustraliŽ, Sydney, Kings Cross, World Bar, stappen, voetbal, spel, voetballen, Moore Park, Oxford Street, Gaff, Arq, Bat and Ball, homobar

Eerlijk gezegd was ik van plan vroeg naar bed te gaan, toch wist Hannah me over te halen om te gaan stappen op zaterdagavond (24 mei). Tom was met een vriend in een bar op Oxford St. dus Hannah en ik gingen ook op weg naar die bar. Tom wachten op ons in Colombia Bar, ťťn van de vele homobars op Oxford Street. Hoewel de muziek en de sfeer erg goed waren hebben we na vijftien minuten Colombia Bar weer verlaten, mede omdat binnen tien minuten drie gasten me probeerde te versieren. Vervolgens zijn Tom, Hannah en ik naar World Bar in Kings Cross gegaan. Voor de World Bar moest je$15,- entree betalen en er stond een rij van 30 minuten. Gelukkig was er iemand zo vriendelijk een achteringang te openen waardoor we zonder te betalen en wachten naar binnen konden. Hannah en ik hebben ons goed vermaakt in de World Bar, Tom vond het echter niet zo geslaagd en ging dan ook snel naar huis.

Tegen de tijd dat Hannah en ik het wel tijd vonden om naar huis te gaan besloten we nog even bij de Gaff binnen te wandelen omdat daar misschien wat vrienden van Hannah waren. Omdat het erg rustig was in de Gaff mochten we gratis naar binnen, echter waren Hannah's vrienden niet in de Gaff en was het er zo stil dat we snel weer vertrokken. Onderweg naar huis kwamen we langs de Arq, omdat we de entree al eerder op de avond hadden betaald om wat mensen op te zoeken zijn we ook hier nog even naar binnen gewandeld. Nog voor ik door de draaideur in de zaal was had ik al besloten om de Arq weer te verlaten, ik voelde me nogal geÔntimideerd door al die mannen zonder shirt aan. Terwijl ik naar buiten liep merkte ik echter dat ik Hannah kwijt was, Hannah stond met open mond in de zaal rond te kijken. Voor de algemene informatie: de Arq is wederom een homobar op Oxford Street. Na wederom een niet al te lange tijd hebben we de Arq weer verlaten om naar huis te gaan, ondertussen was het ook al half vijf in de ochtend en dus wel tijd om te gaan.

Zondag (25 mei) heb ik eerst lekker uitgeslapen en daarna zijn we met een hele groep mensen uit het hostel gaan voetballen in Moore Park. Na een tijdje gespeeld te hebben vroegen een aantal AustraliŽrs of ze mee mochten spelen. Op een gegeven moment waren we met z'n 16 personen aan het voetballen. Na het voetballen zijn we nog wat biertjes gaan drinken in de Bat and Ball om de hoek.

Door: 

Nicole

Op: Maandag, 26 mei 2008 19:58:26

Haay BAS!
whaha volgens mij vermaak jij je wel goed daar in australie!
maar we missen je wel hoor! .. pff ik moet nog twee examens en dan ben ik klaar (Engels en Frans) !
kus
nicole!

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!