fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Juni > Big spender

Zoeken
Maandag (26 mei) was de dag waarop Buff terugkeerde naar het hostel, dit betekende dat er voor mij een stuk minder te doen was. Dinsdag (27 mei) heb ik Sophie en Jeff van het vliegveld opgepikt, voordat ze naar huis vlogen hebben ze drie dagen in Sydney doorgebracht. Woensdag (28 mei) heb ik met Sophie, Jeff en een vriend van hun in een Japans restaurant gegeten en daarna heb ik fancy pants gekocht voor The Opera House.

Donderdag (29 mei) was het dan zo ver, we gingen naar The Opera Hous voor Edward Scissorhands. Voor de voorstelling hebben we in de foliëren een fles champagne gekocht en soldaat gemaakt. Edward Scissorhands was anders dan we verwachten, het was meer een musical / ballet voorstelling. Er werd niet gesproken of gezongen, er werd alleen gedanst op muziek, de muziek vertelde dan ook het verhaal. We hebben erg van de voorstelling genoten en ik kan niet wachten tot ik de film kan zien.

Vrijdag (30 mei) middag ben ik naar Darling Harbour gegaan om te genieten van het goede weer. Ik heb heerlijk in de zon zitten lezen onder het genot van een smoothie, daarnaast heb ik alle voorbijgangers bespied. :-P Ook zaterdag ben ik richting Darling Harbour vertrokken, echter ben ik nooit in Darling Harbour aangekomen. Ik heb namelijk eerst mijn kaart van Kathelijne opgehaald en daarna wou ik mijn ticket wijzigen, helaas was ik vergeten mijn oude ticket mee te nemen en kon ik deze eerst gaan ophalen. Na het ophalen van mijn ticket heb ik deze kosteloos kunnen wijzigen naar een nieuwe vertrekdatum in december. Ik vlieg nu 22 december terug naar Nederland, dat betekent dat ik de 23ste aankom op Schiphol. Ik ben dus net op tijd om kerst en Nieuwjaar in Nederland te vieren.

Onderweg van het reisbureau naar Darling Harbour kwam ik langs het entertainment center waar Michael Bublé 's avonds zou spelen. Hoewel ik wist dat het concert al lang uitverkocht was heb ik geďnformeerd of ze wellicht nog een kaartje over hadden. Wat bleek, vlak daarvoor waren er weer een aantal kaarten vrijgegeven. Hoewel de kaarten behoorlijk aan de dure kant waren heb ik een kaartje gekocht voor de tweede rij aan de zijkant van het podium.

Na het heb ik me snel omgekleed en ben ik weer richting de stad vertrokken voor mijn concert van Michael Bublé. Mijn zitplaats was, afgezien van mijn irietante buurman, formidabel met perfect zicht op het podium. Alle bekende liedjes kwamen aan bod en zelfs een cover van YMCA werd gespeeld. Ik heb diverse foto's en filmpjes gemaakt die ik online heb gezet / online zal proberen te zetten.

Zaterdag (31 mei) was de laatste stap mogelijkheid voor mij in Sydney en daar heb ik dan ook goed gebruik van gemaakt. Met Tom, Hannah, Pieter, Dennis en Michaela ben ik goed gaan stappen. Eerst zijn we naar Star Bar gegaan waar het Happy Hour bleek te zijn, $3,- voor een Whisky cola. We hebben dan ook heel wat Whisky colas weggewerkt. Vervolgens zijn we naar Pavilion gegaan, hier verwachten we Hiphop maar werden getrakteerd op muziek uit laat jaren 90. Na Barbiegirl van Aqua en Boom Boom van Vengaboys zijn we naar de World Bar gegaan. Pieter, Dennis en Michaela besloten voor de deur echter om toch maar naar bed te gaan, Tom volgde ongeveer een uur later. Hannah en ikzelf hebben het tot 4 uur uitgehouden waarna ook wij het tijd vonden om naar huis te gaan.

Zondag (1 juni) was ik tot niet zo heel veel in staat, ik had geen kater en was ook niet misselijk maar ik was wel ongelofelijk moe. 's Middags moest er echter weer een voetbalwedstrijdje gespeeld worden. Na een uurtje voetballen ben ik begonnen met inpakken en het schrijven van wat kaartjes. Maandag (2 juni) heb ik de laatste dingen bij elkaar geraapt, wat verzamel je een hoop rotzooi in twee maanden, ik had twee keer zo veel spullen als waarmee ik naar het hostel kwam. Tim kwam ook nog naar het hostel om gedag te zeggen en me op koffie en meat roll te trakteren. Na het posten van een pakketje en de kaartjes ben ik in de auto gestapt op weg naar het onbekende.

Voor de foto's en filmpjes ga naar:
Foto's -> 2008 -> Michael Bublé

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!