fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Augustus > Een weekje met mijn ouders

Zoeken
Een weekje met mijn ouders

Auteur: Basje @ Vrijdag, 1 augustus 2008 12:36:19
Tags: AustraliŽ, reis, Cairns, Bowen, Innisfail, werk, boot, catamaran, Great Barrier Reef, Port Douglas, snorkelen, duiken, rif

Het is alweer even geleden en dus tijd voor een update. Afgelopen maandag (28 juli) was mijn laatste dag tussen de tomaten, en wat een dag. Zondag had ik avonddienst wat inhield dat ik om 16:00 uur begon doordat het erg druk was hebben we doorgewerkt tot 6:30 uur maandagochtend. Op zich is dit goed te doen, echter was ik ingedeeld voor de ochtenddienst wat inhield dat ik om 7:00 uur weer moest beginnen. Gelukkig werd ik om 11:00 uur afgelost omdat ze een 24 uurdienst toch wel wat te lang vonden.

Dinsdag (29 juli) ben ik in de richting van Cairns vertrokken, 's avonds heb ik in Innisfail op een rustplaats overnacht (dat is hier toegestaan). Woensdagochtend (30 juli) heb ik het laatste stuk naar Cairns afgelegd waar ik Mary en Bob van het vliegveld heb opgehaald. Nadat we gezellig hebben zitten bijkletsen op een terras aan de boulevard zijn we naar Port Douglas gereden.

Donderdag (31 juli) was een rustdag voor ons omdat Bob en Mary moe waren van het reizen en ik van het werken. Vrijdag (1 augustus) zijn we op een catamaran, de Poseidon, naar het Great Barrier Reef gevaren. Op het rif hebben Mary en ik drie keer gesnorkeld, Bob heeft twee duiken gemaakt en is de derde keer ook gaan snorkelen.

Door: 

Marlene Simoons en Joost Wijers

Website: http://Goudplevier34.blogspot.com
Op: Vrijdag, 1 augustus 2008 13:04:48

Beste Bas, Bob en Mary,
Wat fijn dat het gelukt is elkaar te treffen! Spannend om op het Great Barrier Reef te duiken en snorkelen. Haaien gezien?
Afgelopen week een paar dagen in ons vakantiechalet geweest en met onze nieuwe boot gevaren. Ben en Fien waren een dagje mee, maar helaas kregen zij en wij een flinke hagelbui, met windstoten en zwaar onweer over ons heen dat was minder leuk! Verder erg warm hier (30 C) en nu gelukkig wat koeler. Wij maken ons op voor onze trip naar China, waar we van 8 -27 aug zullen zijn. Veel plezier verder in Australie!
liefs, Marlene en Joost

Door: 

Fien en Ben Leeftink

Op: Vrijdag, 1 augustus 2008 15:00:03

Zojuist je bericht gelezen over de ontmoeting met je ouders op een plek wel heel ver van huis. Het Great Barrier Rif moet erg mooi zijn en het bekijken van de onderwaterwereld zal ook een bijzondere ervaring zijn geweest Wel wat anders dan een lange werkdag tussn de tomaten.
Wij hebben al twee weken geen bericht van Bob en Mary ontvangen;
wel is de telefoon enkele malen overgegaan maar na het opnemen
kregen wij geen antwoord en alleen maar stilte. Wel hoorden wij afgelopen woensdag via Floor dat alles goed met hen ging en dat zij het zeer naar hun zin hadden.
Hoe dan ook we wensen Mary, Bob en jou nog een goed verder verblijf in Downunder.
Veel liefs van (oma)Fien en (opa) Ben.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!