fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Augustus > Een gat in mijn verhaal

Zoeken
Een gat in mijn verhaal

Auteur: Basje @ Maandag, 11 augustus 2008 04:11:31
Tags: AustraliŽ, reis, Port Douglas, Hughenden, Marionvale, telefoon, internet, mail, contact, update, afgelegen, boerderij, werk, ouders

Het is weer even tijd voor een update. De afgelopen tijd heb ik veel gedaan en veel gezien. Met Mary en Bob heb ik een goede week rond gereisd maar ondertussen heb ik van hun ook alweer afscheid genomen. Later zal ik waarschijnlijk nog terugkomen op wat we allemaal gedaan en gezien hebben maar nu wil ik het hebben over wat ik nu doe en vooral wat ik ga doen.

Met Mary en Bob ben ik afgelopen week van Port Douglas binnendoor naar Hughenden gereden, of beter gezegd naar Marionvale. Marionvale is de boerderij waar Eka, een nicht van Bob, zeven jaar geleden is neergestreken. Woensdag 6 augustus zijn we 's avonds op Marionvale aangekomen waar we hartelijk zijn ontvangen door Eka, Tom en hun zoontje Olle. Bob en Mary zijn zaterdag (9 augustus) op de bus naar Townsville gestapt van waar ze naar Brisbane zijn gevlogen om vervolgens naar huis te vliegen. Zelf ben ik op Marionvale achtergebleven waar ik de komende drie maanden zal gaan werken.

Marionvale ligt behoorlijk afgelegen waardoor ik mijn telefoon niet kan gebruiken en ook internet is wat lastig. De dichtstbijzijnde stad is Hughenden op ongeveer 60 km afstand. Hughenden is zelf ook dusdanig klein dat ik mijn mobiletelefoon niet kan gebruiken, wel kan ik er van internet gebruik maken. Zoals je echter wel zult begrijpen rij ik echter niet elke dag even naar de stad op en neer om mijn email te lezen, waarschijnlijk zal ik dat zelfs niet elke week doen. Natuurlijk vind ik het wel heel leuk om email van jullie te blijven ontvangen, echter zul je wat langer op antwoord moeten wachten.

Als je me wilt bereiken kun je dat dus via de email doen of anders kun je een kaartje of brief sturen naar:
Bas Leeftink TCP# 12850
Level 7, Dymocks Building
428 George Street
Sydney NSW 2000

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!