fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Oktober > Scheren deel 2

Zoeken
Scheren deel 2

Auteur: Basje @ Zaterdag, 4 oktober 2008 03:21:43
Tags: AustraliŽ, ries, Hughenden, Marionvale, boerderij, werk, scheren, schaap, koe, kalf, lam, Muddy, Little one, Slippery, Dreamer, Easy

Scheren is over!
Na twee weken heel hard werken zijn we klaar met scheren, alle schapen zijn ontdaan van hun jas.

De laatste week was gelukkig wat minder hectisch dan de eerste. In de eerste week hebben we veel moeten "musteren" en dat was de tweede week gelukkig minder nodig. Tijdens een muster brengen we alle schapen naar de scheerschuur. Omdat we de meeste schapen in de eerste week al bijeen hadden gedreven en in kleine velden hadden ondergebracht was het eenvoudig om ze over te brengen naar de schuur.

Om een idee te geven wat we doen met de schapen in en om de schuur heb ik een aantal foto's en een filmpje online gezet. Je kunt de foto's vinden onder:
Foto's -> 2008 -> Scheren

Door: 

Opa Lutters

Op: Zaterdag, 4 oktober 2008 15:37:24

Beste Bas,
Nu het scheren is gedaan kan je zeker uitgaan rusten of is er nog een hoop werk te doen? Wij kunnen ons geen voorstelling maken hoe het is om zoveel schapen bij elkaar te zien. Met je fotos is het nog een beetje te zien maar ik denk dat je het in werkelijk moet zien. Hier gaat het nog steeds naar omstandig heden goed. Ja we worden een jaartje ouder en dan nemen de gebreken toe maar het gaat toch wel goed.
Groetjes van oma en mij, opa

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!