fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > Oktober > Jazz in the Outback

Zoeken
Jazz in the Outback

Auteur: Basje @ Zaterdag, 25 oktober 2008 02:40:22
Tags: AustraliŽ, reis, jazz, muziek, Richmond, zwemmen, meer, concert, festival

Elke gelegenheid voor een uitje grijpen we hier op de boerderij natuurlijk aan, zo zijn we zaterdag (18 oktober) naar Richmond gegaan voor een Jazz festival. Richmond ligt een uur westelijk van Hughenden en Claire Rut en ikzelf hebben er dan ook voor gekozen om na het concert in een motel in Richmond te blijven.

Richmond is een stad met 800 inwoners en je moet een festival dan ook niet voorstellen zoals onze bevrijdingsfestivals. Het festival was in de achtertuin van een van de huize aan het meer en er waren ongeveer 200 bezoekers. Wat wij vooral erg grappig vonden was dat de enige jazz muziek de werd gedraaid van een CD kwam, alle live muziek was iets anders dan jazz. Zo hadden we de dominee van Hughenden en Richmond die Indiase muziek ten gehore bracht. Daarnaast hadden we een aantal lokale artiesten die pop muziek ten gehore brachten en de hoofdact was toch echt Boogie Woogie. We hebben met zijn drie heerlijk zitten genieten en zelfs nog een dansje gewaagd.

Na het concert zijn we een wandeling om het meer gaan maken en hebben we zelfs nog een "midnight bath" op zijn Frans genomen. Na het zwemmen zijn we in onze motelkamer als een blok in slaap gevallen. De volgende ochtend (19 oktober) hebben we nog een keer gezwommen en uitgebreid gezond, vervolgens was het weer tijd om naar Hughenden en Marionvale af te reizen. De weg van Hughenden tot Marionvale was deze keer in zeer slechte staat en de lagere wegligging van de luxewagen van Tom maakte het reiden nog wat moeilijker. Een aantal keer raakte de auto op het gravel in een slip, gelukkig had ik hem steeds snel weer onder controle.

Door: 

sylvana

Op: Zaterdag, 25 oktober 2008 04:00:40

He het gaat lekker daar he...
Ik hoorde op me werk dat je al trug was...
Ze wilde je nl uitnodigen voor het afscheidsfeest van Jaap!
Maar das 1 November al...

Nou spreek je, xxxjes syl!!!

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!