fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2008 > November > Onderweg

Zoeken
Onderweg

Auteur: Basje @ Donderdag, 13 november 2008 08:58:06
Tags: AustraliŽ, reis, Charters Towers, Townsville, Jourama Falls, Innisfail, Cairns, Castle Hill, cheque, restaurant, diner, krokodil, slang

Zondag (9 november) heeft Terry ons via de achteromweg naar Hughenden gebracht, dit was nodig omdat de weg die we normaal nemen tijdens de branden verwoest was. Tijdens de branden waren diverse wagens met blusmiddelen over de weg gegaan en dat in combinatie met de regen heeft de weg zwaar beschadigd.

Maandagochtend (10 november) zijn we naar het postkantoor gegaan om te checken of de kentekenplaten voor de auto waren gearriveerd. Helaas waren er nog geen platen waarna we de auto maar een wasbeurt hebben gegeven. 's Avonds hebben we wat spelletjes Yahtzee gespeeld en daarna zijn we vroeg ons bed ingedoken. Dinsdagochtend (11 november) zijn we weer naar het postkantoor gegaan maar wederom geen platen. Omdat we niet langer in Hughenden rond wilde blijven hangen zijn we vertrokken in de richting van Cairns.

's Middags zijn we in Charters Towers gestopt om te lunchen en onze cheques te innen. Vervolgens zijn we naar Townsville doorgereden waar we ons zelf 's avonds op een goede maaltijd in een oosters restaurant hebben getrakteerd. Woensdagochtend (12 november) hebben we de Castle Hill in Townsville onveilig gemaakt waarna we in noordelijke richting zijn vertrokken. Onderweg zijn we gestopt voor een heerlijke, en veel te grote, mango smoothy. Ook zijn we nog gestopt voor een wandeling naar de Jourama Falls. Helaas zorgde de grote aantallen horzels er voor dat we niet konden zwemmen. 's Avonds hebben we ons ingecheckt in een prima twee persoon cabine waar we van alle gemakken voorzien waren, inclusief satelliet tv met James Bond.

Donderdag (13 november) zijn we naar een krokodillenboerderij geweest waar we een achttien maanden oude krokodil en een slang konden vasthouden en ze hebben ons het voeren van krokodillen laten zien. Vervolgens zijn we naar Cairns doorgereden waar we tot zondag zullen blijven.

Door: 

Trudy en Bill

Op: Donderdag, 13 november 2008 20:46:39

Hi Bas,
Wij genieten van je reis in Australië. Als jullie in Cairns zijn vergeet dan niet het treintje naar Kuranda. Zeer de moeite waard. De hele omgeving van Cairns is minstens enige dagen waard.

Door: 

oma en opa vleuten

Op: Zondag, 16 november 2008 15:49:50

Hallo Bas,
Bedankt voor je foto die we gekregen hebben. We moesten goed kijken wie het was maar we weten nu dat het niet Bob was maar jij. Zo, je reis begint nu op te schieten en binnen kort kunnen we je weer verwelkomen. We hebben al veel van je belevenissen mogen lezen maar je zult na thuiskomst nog wel veel te vertellen hebben. Houd je haaks en tot december.
Oma en opa Vleuten

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!