fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2009 > Mei > Antikraak Huisje

Zoeken
Antikraak Huisje

Auteur: Basje @ Woensdag, 13 mei 2009 23:01:04
Tags: huis, woning, Leidsebuurt, geluk, appartement, antikraak, sloop, Oost-Indiestraat, Haarlem

Begin deze maand heb ik een appartement op de kop getikt, echter is dit een erg duur appartement. Kort nadat ik de overeenkomst had getekend kreeg ik drie andere woonruimtes voorgeschoteld. Je kunt je wel voorstellen dat ik enigszins baalde van deze slechte timing.

Afgelopen maandag ben ik gaan kijken naar een appartementje op de Zijlweg, deze valt echter voor mij af doordat het niet een volledig zelfstandig appartement was. Het toilet moest ik delen met de bewoners van de eerste verdieping.
Aanstaande vrijdag zou ik gaan kijken bij een woning via de woningbouw aan de Prins Bernhardlaan. Voor deze woning sta ik zesde op de wachtlijst, doordat het een prima woning is met een grote tuin ga ik er van uit dat ik weinig kans maak deze woning te bemachtigen.
Vanmorgen heb ik acht woningen in de Leidsebuurt bekeken, deze woningen worden als antikraak voor 6 maanden aangeboden. Deze woningen zullen ergens begin 2010 gesloopt gaan worden, sommige woningen verkeerde dan ook in niet al te beste staat, andere waren echter wel prima. Deze keer had ik eens geluk, ik bleek namelijk eerste op de wachtlijst te staan en kon dan ook kiezen welke woning ik wou hebben.
Na wat overwegingen heb ik voor een woning in de Oost-Indiestraat gekozen. Deze woning staat er nog prima bij en zit zelfs netjes in de verf. Het enige wat ik moet regelen is vloerbedekking voor de eerstenverdieping en een terras in de tuin. Daarnaast moet ik natuurlijk diverse apparaten als koelkast, wasmachine en gastoestel op de kop zien te tikken. Tot slot moet ik een inrichting gaan zoeken, het is namelijk een behoorlijk woonoppervlak dat ik moet gaan inrichten.

Aanstaande maandag ochtend ga ik het contract tekenen en krijg ik direct de sleutel. Wellicht kan ik 's avonds na mijn werk gelijk wat gaan verhuizen. Binnenkort zal ik wat fotootjes van mijn huisje plaatsen.

Door: 

Nicole

Op: Woensdag, 13 mei 2009 23:25:50

Heey Basje!
wauw wat leuk, een kamer :D
ik ben ook wel op zoek naar eentje!
hoeveel x had jij gehospiteerd voor je eerste kamer?

Groetjessssssss
x
Nicole

Door: 

Floor

Op: Donderdag, 14 mei 2009 13:21:18

Wow, leuk zeg! Gefeliciteerd.
Welk nummer is het uiteindelijk geworden? Wanneer moet ik helpen met verhuizen enzo?
Kus

Door: 

Tine

Op: Zaterdag, 16 mei 2009 15:03:43

Hee Bas!

Super leuk voor je dat je een appartementje hebt gevonden! Geniet ervan..

x Tine

Door: 

Oma Fien en Opa Ben

Op: Zondag, 17 mei 2009 13:48:44

Antikraak Huisje.
Beste Bas,
Fijn dat je voorlopig woonruimte in Haarlem naar je zin hebt gevonden. Gefeleciteerd en veel plezier daarmee!
Mocht je voor de inrichting nog belangstelling hebben voor de
draaistoel op zolder, dan horen wij dat nog wel.
Groetjes,
oma Fien en opa Ben

Door: 

Marlene Simoons en Joost Wijers

Op: Dinsdag, 19 mei 2009 21:59:55

Hai Bas,
Fijn dat je weer een eigen huis hebt. Maak er wat moois van!
groetjes,
Marlene en Joost

Door: 

P

Op: Woensdag, 8 juli 2009 18:51:52

Hallo Bas,

Via Google ben ik op deze site terecht gekomen. Ik was nieuwsgierig hoe en via welke instelling je 8 anti-kraak woningen in de Leidsebuurt hebt kunnen bezichtigen. Ik woon nu in de Leidsebuurt maar ben op zoek naar een goedkopere woning om mijn reis naar Azie je kunnen betalen. Ik hoor graag van je.

Groetjes, Pascalle

Door: 

danielle

Op: Dinsdag, 14 juli 2009 21:33:04

Hallo
Ik hoop niet dat je het vervelend vind dat ik je mail maar via google kwam ik op je site en zag je verhaal over je anti-kraak woning in haarlem. Nou ben ik al een tijdje op zoek naar een woning in Haarlem en vroeg me af of je me kunt vertellen via wie je dit hebt kunnne regelen of misschien heb je nog tips?
Bedankt, gr Danielle

Door: 

tessa

Op: Zondag, 27 september 2009 16:59:20

Hoi Bas,

Ik ben via google op je site terecht gekomen, ik hoop niet dat je het erg vindt dat ik je een berichtje stuur. Maar ik ben op zoek naar een woning in haarlem (anti kraak of gewoon) en vroeg me af hoe je dit hebt geregeld. Ik hoop van je te horen.

Groetjes Tessa

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!