fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2009 > Juli > Basjes blije muziek update

Zoeken
Basjes blije muziek update

Auteur: Basje @ Maandag, 13 juli 2009 22:04:04
Tags: zomer, zomerhit, hit, Damaru, Mi Rowsu, Suriname, Lenka, The Show, AustraliŽ, Raphael Saadiq, 100 Yard Dash, Gerard Ekdom, Obama, Fleet Foxes, Your protector, muziek, film, clip

Het is zomer, tenminste, van tijd tot tijd tussen de regen door. In ieder geval heb ik hier een muziek update voor je met veel vrolijke zomerse deuntjes.

Damaru - Mi Rowsu (Ik Heb Een Tuintje In Mijn Hart)

De zomerplaat... Ieder jaar is er wel een plaatje dat je doet terugdenken aan de zomer. Zo hadden we in 2002: Las Ketchup - The ketchup song (Aserejť) en in 2007: Leaf - Wonderwoman. Wat de zomerhit van 2009 wordt is nog even afwachten maar ik zet momenteel mijn geld in op Mi Rowsu van Damaru. In Suriname is Damaru al een grote bekendheid en nu is het voor hem tijd om in Nederland aan de weg te timmeren.
Damaru - Mi Rowsu (Ik Heb Een Tuintje In Mijn Hart)

Lenka - The Show

Een vrolijk zoet liedje van Lenka. Ligt het aan mij of komt er recentelijk veel goede muziek uit AustraliŽ? Okť niet helemaal AustraliŽ, dit meisje is opgegroeid aan de Australische oostkust maar woont tegenwoordig in Los Angeles, Amerika.
Lenka - The Show

Raphael Saadiq - 100 Yard Dash

Op het album is dit een liedje van slechts 2 minuten en 18 seconden, om er een hit van te maken is hij verlengt naar een goede 3 minuten. 100 Yard Dash is momenteel ťťn van de favorieten van Gerard Ekdom, op 3FM wordt je dan ook regelmatig met deze top plaat verwend. En, vindt je ook niet dat hij een beetje op Obama lijkt? Dan bedoel ik natuurlijk niet alleen zijn huidskleur.
Raphael Saadiq - 100 Yard Dash

Alphabeat - Fascination

Deze plaat ken je waarschijnlijk wel van de Coca-Cola light reclame. Het is een leuk duet met een leuke video clip.Alphabeat - Fascination

Fleet Foxes - Your Protector

Tot slot de Fleet Foxes.
Dit is dan geen vrolijke zomerse plaat wel heel mysterieus, kerkelijk en vooral sereen. Een heerlijke plaat om op de achtergrond te draaien als je ergens druk mee bezig bent.
Fleet Foxes - Your Protector

Door: 

Loes Alleman

Op: Maandag, 13 juli 2009 22:39:36

heey bas, die liedjes doen het niet :( --> insluiten op verzoek uitgeschakeld.....

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!