fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2009 > September > What is going on in my life

Zoeken
What is going on in my life

Auteur: Basje @ Zaterdag, 19 september 2009 21:33:10
Tags: Dr. Schaepmanstraat, Haarlem, RSC, NT, Mother Courage and Her Children, Mother Courag, Duke Special, vakantie, huurhuis, huis

Zo het is alweer een hele tijd geleden dat ik wat heb geschreven. Het is niet dat mijn leven zo saai is geweest, eerder het tegenovergestelde, gewoon een gevalletje tijdgebrek.

Na mijn vakantie in Frankrijk, week Bordeaux en een midweek Parijs (Fotoís), was het weer hard werken bij Trekwerk. Er staat nog altijd veel druk op het Royal Shakespeare project in Stratford, daarnaast heb ik ook wat dingetjes gedaan voor het National Theater in Londen, jawel beide theaters staan in Engeland. Vorige week ben ik nog twee dagjes naar Stratford geweest voor een vergadering en afgelopen woensdag mocht ik naar Londen voor een show in het National Theater. Mother Courage and Her Children is de eerste show die in het NT met onze installatie wordt opgevoerd. De zit voor de pauze was erg lang (meer dan twee uur) maar het was wel een heel leuke show. De muziek bij Mother Courage was verzorgd door Duke Special, aangezien ik de muziek van Duke Special erg waardeer was dit een leuke bijkomstigheid. Verder werd er in de show gebruik gemaakt van echt water voor regen, een vuurbal en een echt machinegeweer met losse flodders.

Verder heb ik deze week een nieuwbouwwoning via de woningbouw aangeboden gekregen. De woning ligt aan de Dr. Schaepmanstraat in Haarlem, aanstaande maandag ga ik de acceptatie tekenen. Als alles goed gaat komt de woning per 21 december beschikbaar, dat is net op tijd aangezien ik mijn huidige huisje eind december uit moet. Gister en vandaag ben ik de bouwplaats op geslopen om het gevoel bij de woning te krijgen. Het is een ruime drie kamer woning met alle moderne eisen en gemakken.

Door: 

Oma Fien en Opa Ben

Op: Dinsdag, 22 september 2009 12:39:35

Beste Bas,
Je hebt voor je werk een paar aardige uitstapjes kunnen maken.
Werken de installaties van "Trekwerk" naar behoren?
Fijn dat je net op tijd een huurwoning in Haarlem hebt toegewezen gekregen. Gefeliciteerd daarmee; oma vindt dat je maar een "bofkont" bent. Als je verhuisd bent, komen wij zeker een keer bij je op bezoek.
Hartelijke groeten van ons beiden.

Door: 

oma co en opa theo

Op: Dinsdag, 22 september 2009 13:34:51

Gefeliciteerd met je nieuwe woning. Dat je er met plesier in zult gaan wonen.
De groetjes van ons beiden

Door: 

Tine

Op: Woensdag, 23 september 2009 12:29:50

Hoi Bas!

Dat klinkt allemaal wel super leuk zeg! Logisch dat je niet echt tijd hebt om een blog te schrijven.. Gefeliciteerd met je nieuw woonplek!

Liefs Tine

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!