fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2010 > Februari > Carnavalsmuziek

Zoeken
Het is bijna carnaval, dat betekend dat er een hoop "kwalitatief hoge kwaliteits" muziek gemaakt wordt. Dit jaar is er een strijd gaande tussen een aantal liedjes uit Brabant en één uit Limburg. De trent bij de Brabo's lijkt hierbij een bepaalde mate van grofheid te bevatten.

Zelf vind ik de inzending van Limburg niet zo leuk. Fabrizio weet niet dusdanig te boeien dat het de hele dag in je hoofd blijft hangen.
Fabrizio - Sjiek is miech dat

De inzendingen uit Brabant blijven veel langer hangen maar bevatten ook een bepaalde mate van grofheid. De eerste is van de o zo bekende New kids. De new kids hadden natuurlijk al een giga hit met Broodje Bakpao, nu zijn ze terug met Groeten uit Brabant.
New kids - Groeten uit Brabant

De tweede inzending uit Brabant is van Jos van Oss.
Jos van Oss - A Zachte G Harde L

De singel van Jos van Oss is nu al zo populair dat er een persiflage op gemaakt is. Deze persiflage vindt ik zelf zelfs leuker dan het orgineel.
Mooituithetgooi - Ik heb een Gooise R en ook nog dubbel D

Door: 

opa Ben

Op: Zondag, 14 februari 2010 16:40:13

Hallo Bas,
Ik heb je twee berichten over muziek gelezen, maar aangezien ik weinig verstand heb van de hedendaagse pop- en carnavalsmuziek kan ik hierover geen oordeel vellen of commentaar geven.
Wat ik wel uit je E-mails begrijp is dat jij daarin flinke interesse hebt. Een goede hobby kan nooit kwaad! Succes ermee.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!