fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2010 > Februari > Muziek die bij mij staat

Zoeken
Muziek die bij mij staat

Auteur: Basje @ Zaterdag, 13 februari 2010 04:57:25
Tags: film, nuziek, 3FM, Superior, Tim Christensen, As I let you in, Want Want, Heleen, Caro Emerald, Back it up, A night like this, Dr. wanna do

Die carnavalsmuziek waar ik om de vorige blog over schreef is natuurlijk erg leuk maar ik zou ook graag schrijven over muziek die dichter bij mij staat.

Als je de onlangs naar 3FM geluisterd hebt dan ken je Tim Christensen met Superior waarschijnlijk wel. Superior is een prachtig nummer maar op dezelfde CD staat ook: As I let you in.
"As I let you in" gaat over een liefde in het prille begin, hoe je iemand toelaat in jouw leven zoals die gene is.
Tim Christensen - As I Let You In

Tim Christensen - Superior

Nederlands talig is er ook een nieuwe hit. Deze hit vindt je geweldig of je haat hem. De zang kwaliteiten zijn te bediscusieren maar de muziek is zeker catchie. Ik heb het dan over Want Want met Heleen. Helaas vind mijn zusje het niks maar ik kan me hier wel in vinden.
Want Want - Heleen

Graag wil ik ook de aandacht vestigen op Caro Emerald. Caro Emerald is "per ongeluk" in de spotlight gekomen. Caro had een demo ingezongen voor een Japanse zangeres, het ging hier om Back it up. Deze Japanse zangeres zag het echter niet zitten om Back it up als singel op te nemen. Lange tijd is er niets met Back it up gebeurd totdat deze werd opgepikt en toen is het balletje snel gaan rollen. Nadat Back it up een groot succes was geworden had Caro wederom succes met A night like this. Op de CD staat echter ook het leuke / vrolijke Dr. wanna do.
Caro Emerald - Dr. Wanna Do

Caro Emerald - Back It Up

Caro Emerald - A Night Like This

Gekukkig zijn er momenteel nog veel meer geweldige hits van diverse artiesten, echter zal ik hier een volgende keer over schrijven. Voor nu veel plezier met de bovenstaande muziek.

Door: 

Mary

Op: Zaterdag, 13 februari 2010 11:28:19

Dat ik Caro Emmerald lekker vind om naar te luisteren en mee te zingen, dat wist je al.
Maar die Tim Christensen maakt ook fijne muziek!
Op YouTube nog wat gezocht en o.a. geluisterd naar een paar nummers van John Lennon, dat is nog steeds fantastische muziek, de passie en gedrevenheid van die man en hoe hij dat vetaald heeft in zijn muziek, geweldig!
Trouwens luister ook een naar John Hiatt of Bonnie Riatt
Kus Mary

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!