fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Mei

Internet Explorer 6

Auteur: Basje @ Maandag, 7 mei 2007 22:48:04
Tags:

Ik was er al geruime tijd van op de hoogte dat Internet Explorer 6 een foutje bevat waardoor fun4life.nl niet goed werd weergegeven. Eigenlijk heb ik geen tijd (lees geen zin) om de website aan te passen.

Klik hier voor het hele bericht.

Foto-update

Auteur: Basje @ Woensdag, 9 mei 2007 23:34:46
Tags: foto, koninginnedag, bevrijdingspop, Le Mans, concert, race

Deze foto-update betreft de foto's van Koninginnedag en Bevrijdingspop. Daarnaast heb ik uit een wat oudere doos de foto's van Le Mans 2006 geplukt en online gezet.

Klik hier voor het hele bericht.

Besmetting leidingwater

Auteur: Basje @ Dinsdag, 15 mei 2007 21:00:12
Tags: besmetting, drinkwater, water, e-coli, Haarlem

HOOFDDORP - De besmetting van het drinkwater in Noord-Holland met de bacterie e-coli blijkt omvangrijker dan gedacht.

Klik hier voor het hele bericht.

Onderzoek E-coli besmetting in Haarlem en Omgeving

Auteur: Basje @ Woensdag, 16 mei 2007 19:17:16
Tags: drinkwater, e-coli, besmetting, Haarlem

Op dinsdag 15 mei heeft onderzoek uitgewezen dat de E-coli bacterie is aangetroffen in het drinkwater van een distributiestation van PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland in Hoofddorp. Uit voorzorg is per direct een kookadvies afgegeven. Dit geldt voor de gemeenten Aalsmeer, Bennebroek, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede, Uithoorn en Zandvoort.

Klik hier voor het hele bericht.

Krezip in Tivoli de Helling

Auteur: Basje @ Vrijdag, 18 mei 2007 19:05:06
Tags: Krezip, foto, concert, Tivoli, Floor

Voor mijn verjaardag heeft mijn zusje me meegenomen naar de release tour van Krezip. Gister zijn we naar het eerste concert van de release tour geweest. Dit vond plaats in Tivoli de Helling te Utrecht. Omdat Floor dinsdag haar rijbewijs heeft mogen ophalen was zij mijn persoonlijke chauffeur, luxe hoor.

Klik hier voor het hele bericht.

Een vrije zaterdag

Auteur: Basje @ Zondag, 20 mei 2007 13:46:46
Tags:

Voor het eerst in zeven jaar had ik een vrije zaterdag. In 2000 ben ik als veertien jarig jochie bij de Albert Hein gaan werken. Sindsdien heb ik vrijwel iedere zaterdag daar doorgebracht.

Klik hier voor het hele bericht.

'Jazz is de nieuwe pop'

Auteur: Basje @ Zondag, 20 mei 2007 15:36:04
Tags: jazz, pop, muziek, Room Eleven, Janne Schra, Norah Jones

SLOT - Het in korte tijd tot mega-event uitgegroeide The Hague Jazz staat komend weekend voor de deur en Room Eleven steekt de sleutel alvast in het slot van het Congresgebouw. Aan de vooravond van de tweede editie van het festival maakt Nederlands jongste succesformatie de Hofstad een paar uur lang 'unplugged' onveilig met een surprise act in het centrum.

Klik hier voor het hele bericht.

Afstuderen

Auteur: Basje @ Dinsdag, 22 mei 2007 22:22:22
Tags: afstuderen, scriptie

Na een kort telefonisch overleg vanmorgen met mijn POP-coach is er besloten mij in augustus mijn scriptie te laten verdedigen. Het is natuurlijk mijn eigen stomme fout dat ik niet 19 juni de verdediging mag voeren.

Klik hier voor het hele bericht.

Afval

Auteur: Basje @ Woensdag, 23 mei 2007 23:12:45
Tags: afval

Hoewel ik uit een gezin kom dat leeft van afval vind ik het toch niet echt prettig dat er al 2 dagen afval voor mijn deur ligt. Om een of andere reden is in het deel van de Gedempte Schalkburgergracht waar ik woon dinsdagochtend het vuilnis niet opgehaald.

Klik hier voor het hele bericht.

Opgeruimd

Auteur: Basje @ Donderdag, 24 mei 2007 08:55:46
Tags:

Waarom het vuilnis lange tijd voor mijn deur heeft gelegen zullen we waarschijnlijk nooit weten. Vanmorgen heeft Spaarnelanden alsnog al het vuilnis in de buurt opgeruimd.

Klik hier voor het hele bericht.

RSS-feed

Auteur: Basje @ Vrijdag, 25 mei 2007 19:04:46
Tags: RSS, feed

Een website is tegenwoordig geen goede website meer als er niet een RSS-feed word aangeboden. Tot voor kort had ik geen RSS-feed maar nu dus wel! www.fun4life.nl/rss-blog.php is de RSS-feed die je in je favoriete RSS-reader moet toevoegen om op de hoogte te blijven van de fun4life.nl nieuwtjes.

Klik hier voor het hele bericht.

Pinkpop 2007 was super

Auteur: Basje @ Dinsdag, 29 mei 2007 21:40:45
Tags:

Het weer was dit jaar niet zo super als vorig jaar maar 2006 is dan ook zeer moeilijk te overtreffen. De eerste dag hebben we echt een stortbui over ons heen gekregen, daarbij zijn mijn schoenen echt drijfnat geworden. Zo nat zelfs dat nu, drie dagen en een uitgebreide schrobbeurt later, mijn voeten nog zwart zijn van het schoensmeer.

Klik hier voor het hele bericht.

Pijn is fijn

Auteur: Basje @ Woensdag, 30 mei 2007 22:43:24
Tags: pijn, fijn, Pinkpop, HNS, Haarlem, skaten

Nee, dit is geen artikel over SM maar over spierpijn. Na Pinkpop had ik toch wat last van spierpijn door het springen, dansen, feesten, staan en waarschijnlijk ook het luchtbed. Maar zoals de titel van dit artikel al doet vermoeden kan pijn fijn zijn. Daarom ben ik vanavond gelijk weer lekker gaan sporten.

Klik hier voor het hele bericht.

Filmpjes van Pinkpop 2007 online

Auteur: Basje @ Donderdag, 31 mei 2007 00:14:45
Tags: film, Pinkpop, foto, Edwin

Vandaag (gezien het tijdstip eigenlijk gisteren) heb ik van Edwin foto's en filmpjes van Pinkpop gehad. De filmpjes van Edwin en mij heb ik ondertussen al online gezet, de foto's volgens later.

Klik hier voor het hele bericht.

Dubbele stang is niet meer

Auteur: Basje @ Donderdag, 31 mei 2007 18:53:45
Tags: fiets, Australië

Veel mensen herkende mijn fiets aan de dubbele stang, deze mensen zullen dan toch even moeten omschakelen. Sinds vandaag is deze fiets namelijk niet meer. Voor de tweede keer in korte tijd liep mijn ketting eraf. Bigdeal zul je nu denken, zet die ketting er op en weer gaan.

Klik hier voor het hele bericht.

RSS-feed nummer twee

Auteur: Basje @ Donderdag, 31 mei 2007 20:58:16
Tags:

Naast een RSS-feed voor de nieuwsberichten, die ik nog geen week geleden bekend gemaakt heb, beschikt fun4life.nl nu ook over een RSS-feed voor de foto's. Fun4life.nl is nu dus te volgen via de RSS-feed voor nieuws en een RSS-feed voor foto's.
Nieuws: www.fun4life.nl/rss-nieuws.php
Foto's: www.fun4life.nl/rss-foto.php

Klik hier voor het hele bericht.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!