fun4life.nl

fun4life.nl > Blog > 2007 > Augustus

Australië: het plan en de data

Auteur: Basje @ Zaterdag, 11 augustus 2007 15:27:56
Tags:

Verder en verder doorloop ik de stappen naar de aanloop tot Australië. Gisteravond heb ik met Erik in Leentjes overlegd over het hoe, wat, waar en wanneer.

Klik hier voor het hele bericht.

Perfect pictures for an imperfect world

Auteur: Basje @ Zondag, 12 augustus 2007 17:05:54
Tags: foto, film, schokken

Hoe beelden kunnen bedriegen en schokken.

Klik hier voor het hele bericht.

What about school?

Auteur: Basje @ Dinsdag, 14 augustus 2007 12:22:34
Tags:

Eindelijk heb ik al mijn school vakken afgerond. Nu is het wachten op de heren en dames leerkrachten die hun goedkeuring geven, of juist niet :-P Zodra de docenten het groene licht geven mag ik mijn scriptie, eindelijk, gaan verdedigen. Deze verdediging zal plaatsvinden op een nader (wederom die docenten) te bepalen tijdstip tussen 8:00 uur 22 augustus en 18:00 uur 24 augustus, nogal vaag dus :-S

Klik hier voor het hele bericht.

What about work?

Auteur: Basje @ Dinsdag, 14 augustus 2007 12:40:34
Tags: werk, Pentacon

Per 1 september ga ik fulltime aan de slag bij Pentacon, tot die tijd werk ik op oproepbasis. In de praktijk houd dit in dat ik ongeveer twee dagen per week voor Pentacon aan de slag ben. Ik zeg expliciet voor en niet bij Pentacon omdat ik door Pentacon ook regelmatig bij andere bedrijven wordt ingezet.

Klik hier voor het hele bericht.

Beth Hart in Tivoli

Auteur: Basje @ Woensdag, 15 augustus 2007 14:03:06
Tags: concert, Beth Hart, Tivoli, Utrecht

Op zondag 11 november geeft Beth Hart een concert in Tivoli te Utrecht. Dit concert zou ik graag bij wonen en nu vraag ik me af of er iemand is die zin heeft om mee te gaan.
Please let me know!

Klik hier voor het hele bericht.

Het besef, geen weg terug

Auteur: Basje @ Donderdag, 16 augustus 2007 00:10:04
Tags: Australië, visum, ticket, vlucht, boeken, Erik

Zo af en toe bekeek ik op internet of er nog tickets beschikbaar waren voor de vluchten die wij wilden boeken. We hadden nog niet kunnen boeken omdat we in afwachting waren van het visum voor Erik. Vanmiddag sloeg de schrik me om het hard, wellicht wat overdreven. :-P De vlucht heen was niet meer te boeken...

Klik hier voor het hele bericht.

Concert Norah Jones

Auteur: Basje @ Maandag, 20 augustus 2007 21:30:59
Tags: concert, Norah Jones, HMH, foto, film

Gister avond gaf Norah Jones een concert in de Heineken Music Hall waar ik met Kathelijne naartoe ben geweest. Wat me erg tegen viel waren de stoelen waar je geacht werd op te zitten, hierdoor viel het publiek behoorlijk dood. Er werd voor en na de nummers wel uitbundig geklapt maar er kon niet worden gedanst en men durfde ook niet met de muziek mee te klappen. De zang van Norah Jones was wel subliem, zo zuiver als op CD.

Klik hier voor het hele bericht.

Een zucht van verlichting

Auteur: Basje @ Dinsdag, 21 augustus 2007 15:58:01
Tags: afstuderen, afstudeerpresenatie, scriptie, HvA, school

Ik moet zeggen dat ik hem de afgelopen dagen toch wel een beetje geknepen heb. Afgelopen vrijdag kreeg ik te horen dat ik morgen (woensdag 22 augustus) om half 2 moet afstuderen. Voorwaarde hiervoor is echter dat al mijn vakken afgerond en goedgekeurd zijn.

Klik hier voor het hele bericht.

BEng

Auteur: Basje @ Woensdag, 22 augustus 2007 18:38:12
Tags: afstuderen, HvA, diploma

Je zult wat wel denken BEng??? BEng is de titel die ik vandaag heb gekregen. Vanmiddag ben ik afgestudeerd als Bachelor of Engineering oftewel BEng.

Klik hier voor het hele bericht.

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!